Ajankohtaista

Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen hiihtokauden avaus Levillä

Kun viimeiset lehdet vielä tippuvat Lapin vaivaiskoivuista, laitetaan Levillä jo monoja ja suksia jalkaan ja avataan tämän talven laskettelu- sekä hiihtokausi. Kotimainen lomaparatiisi tarjoaa ennätyspitkän laskettelu- ja hiihtokauden, joka alkaa jo 2.10.2020.

Astetta Levimpi Hiihtokauden avaus
Kesä sekä talvi kytkeytyvät upeasti yhteen lokakuun alussa Levillä. Lumettoman ajan aktiviteettien ollessa edelleen käynnissä, aukeavat myös talviaktiviteetit. Levin Eturinne avataan lasketteluun ja Levin Ensilumenlatu maastohiihtoon 2.10.2020 klo 09.30. Levin varhainen hiihtokauden avaus on jälleen taattu suuren säilölumimäärän myötä. Levin hiihtokeskus säilöö nyt neljättä kautta lunta, jota makaa peitteiden alla noin 150 000 kuutiota odottamassa kylmempiä säitä ja levitystä rinteisiin.

Maastohiihtokausi Levillä saa aikaisen startin, kun säilölunta hyödyntäen avataan myös Ensilumenlatu. Ilmainen latu tulee olemaan 1,5 km suuntaansa ja se lähtee Levi Golfilta.

- Olemme iloisia siitä, että Kittilän kunnalla oli mahdollisuus pitää kunnan ladut avoinna viime keväänä toukokuun puolelle saakka. Levi Ski Resortin säilölumen ansiosta avaamme ensilumenladun Levi Golfin alueella 2.lokakuuta, mikä mahdollistaa vuoden 2020 ennätyspitkän hiihtokauden. Sen ansiosta voimme osaltamme kuntana edistää ihmisten terveyttä ja mahdollistaa hiihtoharrastuksen aloittamisen jo syyslomalla, kertoo Kittilän kunnanjohtaja Antti Jämsén.

Levi Black rinteen avaustavoite alppiseurojen harjoittelulle  on 23.10.2020.

Astetta Levimpi syysloma
Syyslomalla saat koko vuoden harrastukset samalle viikolle. Voit hiihtää, lasketella, vuokrata sähköpyörän ja lähteä poluille tai nousta korkeuksiin ja vaijereiden varaan Seikkailupuistossa. Levillä voit myös viettää rauhallista syyslomaa esimerkiksi patikoiden ja nauttien raikkaasta syyskelistä, Lapin upeista maisemista ja tulistella tunturissa. Mukava syyslomapäivä on ihana päättää, vaikka revontulibongaukseen tai Levin kylpylään. Lue lisää syyslomatekemisistä ja tarjouksista täällä!

Talvistartti 6. – 8.11.2020
​​​​​​Levin talvikauden avajaisia vietetään koko perheen voimin eri ulkoilmatekemisen merkeissä. Perjantaina 6.11.2020 Eturinteillä on ulkoilmadisco ja laskukansa voi kurvailla iltamäessä aina klo 21.00 asti. Lauantaina 7.11.2020 Zero Pointin tapahtumatorilla on mm.suksitestausta, Eturinteillä leikkimielinen laskukisa sekä musiikkia koko päivän ajan. Talvistartin majoitus- sekä aktiviteettitarjoukset löydät löydät täältä

Varaa majoitus Levillä tästä