Ajankohtaista

Syksyn teemaviikonloput Levillä

Levin syksyssä tapahtuu! Alueen ohjelmapalveluyrittäjät ovat pistäneet tuulemaan ja luoneet syksylle uusia kivoja tapahtumia perinteisten ruskatekemisten rinnalle. Nämä viikonloput siis kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt!

Amazing Levi ja Venetsialaiset 29.8.


Syksyn teemaviikonloppujen putki startataan jo elokuun loppupuolella, kun lauantaina 29.8. kisaillaan hauska leikkimielinen Amazing Levi kisailu ja iltaa jatketaan Kätkänrannan Saunabaarilla Venetsialaisten ja rosvopaisti-illan merkeissä. Saattaapa paikalla olla joku esiintyjäkin!
Amazing Levi  on ohjelmallinen koko perheen tai ystäväporukan terävyyttä ja ketteryyttä vaativa leikkimielinen kisa Levikeskuksen ympäristössä.Tehtävänä on edetä rastilta seuraavalle ja läpäistä hauskoja tehtäviä. Rasteilla tehtävät haastavat nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä.Etenemisen aikana käytetään annettuja vihjeitä ja hauskoja apuvälineitä, joita matkan varrella annetaan. Kisailussa ei kilpailla nopeudesta,vaan nokkeluudesta kolmessa sarjassa: perhe-, porukka- ja pariskuntasarjoissa. Osallistumismaksu 10€ / joukkue. 
Kisailua varten kokoonnutaan Zero Pointin ympäristössä klo 15.00. 

Ilmoittaudu mukaan

Venetsialaiset Kätkänrannan Saunabaarilla
Rosvopaistin valmistus alkaa noin klo 15, ja liha on valmista noin 3-4 tunnin kuluttua tästä. Tarjolla on raikasta salaattia sekä isolta pannulta herkkuja. Pöytävarauksia ei oteta - vaan paikalle kannattaa tulla ajoissa. Sateisella kelillä terassilla on varjot, jolloin pikkusade ei haittaa.
Voit tuoda myös kynttilöitä rannalle ja muistathan koristella mökkisi valon juhlaan. Saunabaarilla myös esiintyjiä illan aikana, tarkennamme tietoa tästä myöhemmin!


Ruskamaraton 5.9.


Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna juostaan jo perinteeksi muodostunut Levin Ruskamaraton. Lauantai 5.9. kannattaa siis jo merkitä kalenteriin. Tänä vuonna Ruskamaratonilla on kaksi eri polkujuoksusarjaa, 15km ja 25km matkat. Tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan järjestäjät valmistautuvat ottamaan kilpailuun maksimissaan 500 juoksijaa ja reagoimaan tilanteeseen, jos ohjeistukset muuttuvat. Lähtöjä porrastamalla ja kisa-alueella tehtävin järjestelyin pidetään huoli siitä, että lähtöpaikalle ei muodostu ruuhkia.

- Emme halunneet katkaista pitkää Ruskamaratonperinnettä, koska nykyiset ohjeistukset antavat mahdollisuuden tapahtuman järjestämiselle. Haluamme tarjota osallistujille, järjestäjille ja yleisölle turvalliset olosuhteet osallistua tapahtumaan, joten näimme tapahtuman siirtämisen maastoon parhaana vaihtoehtona, sanoo järjestävän seuran, Levin Heinäkenkien sporttimestari Jari Kinnunen.

Lisätietoa ruskamaratonista


Taiteiden Yö ja Street Kirppis 11.-12.9.


Suuren suosion saavuttanut Street Kirppis valloittaa Levin keskusta-aukion, Zero Pointia vastapäätä. Tapahtuma on kasvanut pikkuhiljaa isommaksi kun myyjiä on tullut lisää ja tapahtuma järjestetään jo kuudennen kerran. Paikalla on myynnissä ihmisille tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa, pientä syötävää ja paikallisia käsitöitä. Myös tänä vuonna paikalla on artisteja nostattamassa tunnelmaa ja tänä vuonna tapahtuma on ajateltu viedä jälleen astetta suuremmalle tasolle katutanssien muodossa!
Musiikin ja taiteen parissa aloitetaan jo edellisenä iltana perjantaina, lisätietoa Taiteiden yön ohjelmasta julkaistaan pian.
Tule mukaan!

Tutustu ohjelmaan

 

Saunaviikonloppu 18.-19.9.


Mikä olisikaan parempaa kuin rentoutua saunan lämmössä pienen patikoinnin jälkeen, ja nauttia samalla huikeista tunturi-Lapin maisemista? Syyskuussa yhden viikonlopun ajan laitetaan Levillä useampi sauna kuumaksi ja vietetään oikein kunnon saunaviikonloppu! Saunapassilla saat saunoa kahden päivän ajan niin paljon kuin ehdit - ja jaksat! 
Lämpimänä on 6 erilaista saunaa ja bussikuljetus saunalta toiselle takaa sen, että ehdit löylytellä useammassakin saunassa. Mukana on muun muassa tynnyrisauna, sauna porotilalla, sauna Ounasjoen varrella ja savusauna järven rannalla sekä pieni intiimi sauna keskellä arktista metsää. Tule ja löydä oma suosikkisi!
Saunapassit tulossa ostettavaksi pian.

Lue lisää ja osta saunapassi
 

Varaa syyslomamajoitus Leviltä

 

 

Varaamme oikeuden muutoksiin ohjelmien osalta. 
Seuraamme viranomaisohjeistuksia COVID-19 tilanteen osalta.