Ajankohtaista

Tilaa ruoat ja talviurheiluvälineet suoraan mökillesi

Levillä voit tilata ravintolaruoat toimitettuna suoraan mökillesi, helposti ja nopeasti. Myös vuokravälineitä, kuten esimerkiksi lumikenkiä tai fat-bikejä, voi tilata toimitettuna huoneistollesi.

Lomalla on kiva rentoutua ja ottaa aikaa itselle, joten on kiva päästä nauttimaan herkullisesta ruoasta - jota ei ole tarvinnut itse kokata. 

Levillä koronatilanne on otettu ravintoloissa hyvin huomioon, ja alueen ravintoloissa on turvallista käydä ruokailemassa kun itsekin noudattaa ohjeita ja turvavälejä. Aina ei välttämättä ole silti mahdollista, tai halua, lähteä ravintolaan syömään, ja tähän tarpeeseen on Levillä nyt vastattu. Ruoka-annoksia voi ravintoloista tilata take awayna mukaan, eli käydä itse noutamassa ravintolasta ruoat, tai tilata kotiinkuljetuksen suoraan lomahuoneistollesi. 


Lähes kaikki alueen ravintolat myyvät annoksia mukaan, katso tarkemmat tiedot ja aukioloajat täältä

Toimitettuna ruokaa voi tilata Ruokaaovelle.com palvelusta sekä King Crab Housesta Levillä. 

Kokkishoppi toimittaa pöytägrillit ja esivalmistellut raaka-aineet huoneistollesi, ja voit viettää seurueesi kanssa grilli-illan helposti ja vaivattomasti. 

Lumikengät tai vaikka fat-biken. voi tilata myös suoraan mökille toimitettuna, ja pääset lähtemään luontoon heti, kulkematta vuokraamon kautta. 
Tilaa lumikenkätoimitus tästä.
Fat-bike vuokraus ja toimitus tästä

Alueen monet pitopalvelut huolehtivat myös, että saat herkullista ruokaa suoraan kotiovellesi! Pitopalvelutilaukset sales@visitlevi.fi osoitteesta. 
Tutustu pitopalveluihin täältä. 

Kauppa-asiointiapua ja alueen palveluiden huoneistolle toimituksissa apua tarjoaa myös Personal Hosting Service. 

Alueen ruokakaupoilla verkkokauppoja, joista ostokset voi tilata keräiltynä tai toimitettuna

K-Market Levinporon verkkokauppa 
K-Supermarket LeviMarketin verkkokauppa ja kotiintoimituspalvelut

 

Visit Levin paikalliset asiantuntijat ovat apunasi, tarvitsipa lomallasi mitä tahansa!

Alueen laajin valikoima majoitusvaihtoehtoja, kaikki alueen aktiviteetit sekä paikallistuntemus saatavilla Visit Levin kautta.
Ota meihin yhteys puhelimitse 016 639 3300, tai laita sähköpostia sales@visitlevi.fi. Varaukset, opastus ja parhaat paikallisvinkit saatavilla myös Levin Matkailuneuvonnasta Torikuja 5:stä. 

Lue lisää Levin alueen yrittäjien toimista koronaviruksen leviämisen ehkäisemikseksi