Ajankohtaista

Töitä tarjolla tunturissa!

Levillä etsitään nyt työntekijöitä usealle eri alalle syksylle ja talveksi. Avoimia työpaikkoja löytyy esimerkiksi kokeille, tarjoilijoille, kerroshuoltajille, vastaanottovirkailijoille, mökkien siivouksesta ja asiakkaiden viihtyvyydestä vastaaville reippaille asiakaspalvelijoille, lumityöntekijöille, myyntipalveluun sekä tontuille sekä joulupukille ja eräoppaille!!

Syksy- ja talvikausi lähestyvät ja Levillä on vapaana useita työpaikkoja eri alojen ammattilaisille. Listasimme tähän avoimet työpaikat, ja ohjeet kuinka paikkoja voi hakea. 

Hotel Levi Panoramaan ja Hotel K5 Leviin haetaan henkilökuntaa useisiin eri tehtäviin tulevalle talvisesongille 2021-2022.

Korkeatasoinen Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levin eturinteessä Levin kylän yläpuolella, josta avautuu upeat Lapin tunturimaisemat.
Hotelli Levi Panoraman kansainvälinen asiakaskunta koostuu niin vapaa-ajan matkustajista ja aktiiviharrastajista kuin myös liikematkustajista.

Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee sen sijaan aivan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Paikkoja näissä upeissa kohteissa on avoinna:

Työt alkavat loka-joulukuussa 2021.
Töiden kesto kevätsesongin loppuun saakka, huhti-toukokuulle 2022. Majoitusta löytyy kimppakämpistä.
Takuutunnit 90-112,5 h / 3 vkoa.
Palkkaus vähintään TES tai sopimuksen mukaan.

Paikkoja pääsee tarkistelemaan ja hakemaan linkin takaa: https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat?search=panorama&location=
Lisätietoja: pohjoinen@staffpoint.fi

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Tunnetulle Lapland Hotels-ketjulle, Lapland Hotels Sirkantähteen ja Airport Cafe Kittilään, haetaan työntekijöitä monipuolisiin hotelli- ja ravintola-alan työtehtäviin tulevalle talvikaudelle!
Tutustu Lapland Hotels Sirkantähteen

Paikat avautuvat hakuun piakkoin ja työt alkavat marraskuussa 2021!
Lisätietoja: pohjoinen@staffpoint.fi
Voit jättää avoimen hakemuksen jo sähköpostilla!


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Ravintola King Crab House Levin keskustan ytimessä etsii tulevalle talvikaudelle tarjoilijoita, kokkeja ja vuoromestareita.
Ravintola on kuningasrapuun ja arktisiin raaka-aineisiin erikoistunut yksityisesti omistettu ravintola Levin keskustassa. Meiltä löytyy parhaat viinit ja tarjoamme sekä lounasta että illallista pöytiin tarjoiltuna rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella. Tärkeimpiä arvojamme työnantajana ovat kestävä kehitys ja työntekijöistä välittäminen.

Tarjoamme mahdollisuuden kokea Lapin talvi ja oppia uutta n. 15 henkilön tiimissämme.
Palkat neuvotellaan jokaisen työhakijan kanssa erikseen työkokemuksen perusteella. Järjestämme tarvittaessa majoituksen kävelyetäisyydellä Levikeskuksesta joko jaetussa, tai omassa huoneessa.
Työsuhteen pituudesta riippuen osallistumme esim. kausikortin kustannuksiin virikesetelein. Työsuhteet alkavat marras- ja joulukuussa ja jatkuvat vappuun. Palkkaamme lisähenkilökuntaa myös joulukaudeksi.

Talviurheiluun liittyvät harrastukset ja mielenkiinto ulkona liikkumiseen ja aktiiviseen harrastamiseen tekevät talvestasi mielekkäämmän!
Tutustu ravintolaan
 
Hakemukset, CV:t ja lisätiedot:
employment@kingcrabhouse.fi

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Hullu Poro hakee Levillä työntekijöikseen useita eri alojen ammattilaisia. 

Etsimme joukkoomme tarjoilijoita, siivoojia, vastaanottovirkailijoita, kokkeja ja tonttuja. Lisäksi on avoinna mielenkiintoinen ja vakituinen työ siivouksessa, siivoustyönesimies.
Paikat ovat avoinna mol.fi sivuilla.
Tutustu Hulluun Poroon ja sen palveluihin


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Ravintolahenkilöstöä rinneravintoloihin Levi Restaurantsille

Oletko iloinen vuoropäällikkö, asiakaspalvelija, nopeajalkainen blokkari, touhukas keittiöosaaja tai siivousalan ammattilainen? Tule Suomen ykköstunturiin kokemaan upea talvisesonki!

Haemme nyt talvisesonkiin 2021-2022 noin kuuttakymmentä sosiaalisia ja työtä pelkäämättömiä ravintola-alan osaajaa työntekijöiksi rinneravintoloihimme. Työkokemus on plussaa, mutta oikealla asenteella pääset pitkälle. Tarjoamme unohtumattoman talvisesongin tunturin näköalapaikoilla. Haluamme tukea aktiivista elämääsi – saat mahdollisuuden tutustua rinteisiin ja käytössäsi ovat tietenkin parhaat välineet. Osallistumme myös mm. kuntosalikortin hankintaan. Lisäksi paljon muitakin etuja. Laita tästä hakemusta tulemaan!


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Northern Lights Village etsii talvikaudelle siistijöitä, kokkeja, keittiömestaria, vastaanottovirkailijaa yötöhön, tarjoilijoita, eräoppaita sekä joulupukkia! Tutustu Northern Lights Villageen.

Katso paikat ja hae tästä

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Mökkisiivouksiin etsitään innokkaita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä, katso paikka tästä. 
 

 

Tsemppiä työnhakuun ja tervetuloa tunturiin!