Ajankohtaista

Tule etätöihin Leville ja nauti vapaa-ajalla parhaista harrastus-mahdollisuuksista

Kaatuuko seinät kotikonttorilla? Tarvitsetko rauhan tehdä töitä? Levillä on valmistauduttu huolellisesti uuteen etätyöntarpeen kasvavaan määrään ja tarjonnasta löytyy ensimmäisenä etätyöskentelyyn suunnatut matkapaketit. Työskentele aamusta puolille päivin, ulkoile lounastauolla ja jatka työpäivä loppuun hämärän laskeutuessa iltapäivällä.

Etätyöläisen matkapaketissa varmistetaan rauhallinen työpiste, kaikkine tarpeineen wifi-yhteydestä lähtien. Hyvät työ- ja harrastusolosuhteet takaavat tehokkaan, mutta stressittömän työskentelyjakson. Majoittuminen tapahtuu Levin palveluiden lähellä täysin varustelluissa lomahuoneistoissa; hyvin varusteltu keittiö, pyykinpesumahdollisuus sekä oma sauna, takaavat kodinomaisen tunnelman.

Paketit voidaan myös räätälöidä jokaisen tarpeisiin soveltuvaksi, kysy esimerkiksi pelkkää pidemmän ajan majoitustarjousta Visit Levin majoitusmyynnin ammattilaisilta.  Soita meille 016 639 3300 tai laita sähköpostia sales@visitlevi.fi

Esimerkkihinta kahden viikon etätyöpaketille on 1200 euroa, sisältäen yhden työpisteen. Hinta voimassa B-hintakaudella, eli joulu-ja uusivuosi sekä hiihtolomien ajat ovat tästä pois. 

Levin huikeat harrastusmahdollisuudet takaavat sen, että vapaa-aika kuluu etätyöläiselläkin mukavasti ulkoillen ja urheillen sekä luonnosta nauttien. 

- Ajattelimme, että nyt täytyy vastata jollakin tapaa uuden normaalin tarpeisiin. Etätyöskentelystä on tullut yhtäkkiä normaali työskentelymuoto, joka mahdollistaa vapauden vaihtaa ympäristöä esim. harrastusten perässä. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistää varmasti, sanoo Visit Levin myyntitiimin vastaava Katja Rauhala.

Etätyö Levillä tarjoaa monelle pienen irtioton omaan arkeen, pieni maisemanvaihdos voi tuoda paljon uutta intoa ja virtaa työhön - sekä tietysti laittaa ajatukset lentoon tunturimaisemissa. 

 Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. Saat meihin yhteyden sales@visitlevi.fi osoitteesta, tai puhelimitse 016 639 3300.

Majoitusvaraukset Leville

Tutustu myös Levin lukuisiin elämyksiin