Ajankohtaista

Tule etätöihin Leville ja nauti vapaa-ajalla parhaista harrastus-mahdollisuuksista

Kaatuuko seinät kotikonttorilla? Tarvitsetko rauhan tehdä töitä? Levillä on valmistauduttu huolellisesti uuteen normaaliin ja tarjonnasta löytyy ensimmäisenä etätyöskentelyyn suunnatut matkapaketit. Työskentele aamusta puolille päivin, ulkoile lounastauolla ja jatka työpäivä loppuun hämärän laskeutuessa iltapäivällä.

Etätyöläisen matkapaketissa varmistetaan rauhallinen työpiste, kaikkine tarpeineen wifi-yhteydestä lähtien. Lisäksi paketti sisältää Levi Wellness Clubin salikortin koko ajalle, lipun elämyskylpylään sekä laskettelulipun. Hyvät työ- ja harrastusolosuhteet takaavat tehokkaan, mutta stressittömän työskentelyjakson. Majoittuminen tapahtuu Levin palveluiden lähellä täysin varustelluissa lomahuoneistoissa; hyvin varusteltu keittiö, pyykinpesumahdollisuus sekä oma sauna, takaavat kodinomaisen tunnelman.

Levillä hiihto- ja laskukausi alkaa jo lokakuun alussa, 2.10., kun ensimmäinen rinne ja latu avataan. Levin huikeat harrastusmahdollisuudet takaavat sen, että vapaa-aika kuluu etätyöläiselläkin mukavasti ulkoillen ja urheillen sekä luonnosta nauttien. 

- Ajattelimme, että nyt täytyy vastata jollakin tapaa uuden normaalin tarpeisiin. Etätyöskentelystä on tullut yhtäkkiä normaali työskentelymuoto, joka mahdollistaa vapauden vaihtaa ympäristöä esim. harrastusten perässä. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistää varmasti, sanoo Visit Levin myyntitiimin vastaava Katja Rauhala.

Etätyöskentelijän matkapaketit ovat tarjolla loka-marraskuulle kahdeksi viikoksi tai koko kuukaudeksi. Vaihtoehtoisesti voit myös räätälöidä Visit Levin kanssa työskentelyysi sopivan ajanjakson esimerkiksi tammikuulle 2021. Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. Saat meihin yhteyden sales@visitlevi.fi osoitteesta, tai puhelimitse 016 639 3300.

Varaa oma etätyöpakettisi ensimmäisten joukossa tästä! 

2 viikon paketti lokakuulle 
4 viikon paketti syys-lokakuulle
2 viikon paketti marraskuulle
4 viikon paketti loka-marraskuulle

Hinnat alkaen yhdelle henkilölle, varaukseen voi kätevästi lisätä henkilöitä varausvaiheessa. 

Majoitusvaraukset Leville

Tutustu myös Levin lukuisiin elämyksiin