Ajankohtaista

VR lisää yöjunavuoroja pohjoiseen syksylle

VR on laittanut myyntiin lisää yöjunavuoroja pohjoiseen jo ihan lähiviikoille sekä syyslomaviikoille! Nyt on oiva tilaisuus lähteä katsomaan Lapin ruska ja revontulet!

Lisäyöjunavuorot ovat seuraavat syyskuun aikana: 

 1. etelästä pohjoiseen:
  1. la 12.9. Helsingistä Kolariin (jo aiemmin myynnissä olleiden ke ja pe lisäksi)
  2. to 17.9. ja la 19.9. Helsingistä Rovaniemelle 
 2. pohjoisesta etelään
  1. su 13.9. Kolarista Helsinkiin (jo aiemmin myynnissä olleiden to ja la lisäksi)
  2. pe 18.9.  ja su 20.9. Rovaniemeltä Helsinkiin 
    

Kaikissa ylimääräisissä vuoroissa on sekä makuu- että autovaunut kulussa. Autovaunuja lisättiin myös jo normaalisti kulussa oleviin vuoroihin. Makuu- ja autopaikat löytyvät  vr.fi - istumapaikkatarjonta myös uusilta sivuilta uusi.vr.fi ja VR Matkalla -äpistä.

Syyslomaviikkojen ajaksi on tehty seuraavat lisäykset junavuoroihin:

 • la 10.10. ja la 17.10. Helsingistä Kolariin
 • su 11.10. ja su 18.10. Kolarista Helsinkiin
 • su 11.10. ja to 15.10. Helsingistä Rovaniemelle
 • ma 12.10. ja pe 16.10.  Rovaniemeltä HelsinkiinVaraa majoitus Leviltä

Levin syksyn tapahtumat


Levillä järjestetään syksyllä useita eri teemaviikonloppuja, syyskuun ensimmäisenä lauantaina nautitaan ruskasta ja polkujuoksusta Levin Ruskamaratonin merkeissä, seuraava viikonloppu on pyhitetty Taiteiden yölle ja Street Kirppikselle, ja syyskuun kolmantena viikonloppuna teemana on Sauna. Levin SaunaFestissä pääset kokemaan alueen 6 erilaista saunaa ja voit saunoa niin paljon kun ehdit - ja jaksat! 

Lue lisää syksyn teemaviikonlopuista

Syyslomaviikoilla Levillä hiihdetään ja lasketellaan jo

Levin laskukausi starttaa tänä vuonna ennätysaikaisin, eturinteellä päästään laskemaan jo aivan lokakuun alussa, 2.10., säilölumen turvin! Hiihtokausi aukeaa samaan aikaan kun Levi Golfilta lähtevä ensilumenlatu avataan 2.10. klo 9.30 Levin syyslomaa ei kannata jättää väliin, tekemistä löytyy jokaiselle ja ulkoilun riemusta pääsee nauttimaan monella eri tavoin. 

Alueen monet aktiviteetit houkuttavat ulos nauttimaan luonnosta. Helposti saavutettavat palvelut tarjoavat vaihtelua ja kaivattua lepoa arjesta. Pyöräile metsässä ja tunturissa, patikoi luonnon rauhassa, tulistele kodalla makkaraa paistaen, nauti seikkailupuiston haasteista tai lähde ratsastusretkelle. Syyslomilla Levillä saat kokea sekä syksyn 
että talven elämyksiä samanaikaisesti!

Ota syyslomien elämykset haltuun tästä