Ajankohtaista

Vuosi 2021 seesteisesti käyntiin Levillä edullisin hinnoin

Aloita vuosi 2021 Lapin lumilla, pinkin taivaankannen alla, nauttien rauhasta ja keräten energiaa alkaneeseen vuoteen. Tammi-helmikuussa pääset nauttimaan Levillä monipuolisesta ja ruuhkattomasta talvilomasta, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa.

Valkoinen satumaa, pidempi tai lyhyempi loma rennossa ja ruuhkattomassa arktisessa ympäristössä ruokkii mieltä ja sielua. Kaikki Levin palvelut ovat käytettävissäsi ja luonto on aina auki.

Vietä esimerkiksi tehokas ja inspiroiva etätyöpäivä - hoida aamulla työasioita, suksi lounaalta mäkeen, luistaville laduille tai rentoutuen tunturimaisemissa. Iltapäivän hämärtyessä jatkat vielä hetken töiden parissa. Illalla ihastelet lumoavien revontulien loimua.


Hissiliput ja 3 yötä hotellissa

Korkeatasoisen ja viihtyisän maisemahotelli Panoraman Ski In Ski Out -paketti sisältää 3 vuorokauden majoituksen 1-2 hengen huoneessa, runsaat aamiaiset, hotellin näköalasaunaosaston käytön iltaisin sekä 3-päivän hissilipun/-liput. Hinnat alkaen: yhdelle 385 eur, kahdelle 540 eur/3vrk. Tarjous on voimassa 6.1. – 14.2.2021 saatavuuden mukaan.

Nykyaikainen hotelli, Break Sokos Hotel Levi, on parhaalla paikalla Levin sydämessä, lähellä kaikkia palveluja. Break Sokos Hotel Levin paketti sisältää 3 vuorokauden majoituksen 1-2 hengen huoneessa, runsaat aamiaiset, hotellin asiakassaunat iltaisin, pääsy Levi Wellness Clubin kuntosalille sekä 3-päivän hissilipun/-liput. Hinnat alkaen: yhdelle 530 eur, kahdelle 684 eur/3vrk. Tarjous on voimassa 3.1. – 7.2.2021 saatavuuden mukaan.

Huoneisto- ja mökkitarjoukset: Omassa porukassa palveluiden lähellä

Jos tulet perheen tai ystävien kanssa, tammikuun tarjouksena on huoneisto keskustassa neljälle henkilölle ja se sisältää 1-2 makuuhuonetta (liinavaatteet saatavilla lisämaksusta) sekä lähtösiivouksen. Hinta 3 vrk alk. 369 € / 4 hlö ja viikko alk. 564 € / 4 hlö.

Mökki kuudelle henkilölle sisältää 1-2 makuuhuonetta ja lähtösiivouksen (liinavaatteet saatavilla lisämaksusta. Mökin hinta 3 vrk alk. 422 € / 6 hlö ja viikko alk. 690€ / 6 hlö.

Hintatarjoukset huoneistolle ja mökille ovat voimassa 8.-31.1.2021.

Levillä sinua odottavat ainutlaatuiset talvipäivät ja seikkailut. Muista myös ladata akkuja ja nauttia hiljaisuudesta.

Varaa omat pinkit hetkesi

Varaa parhaimmat tarjoukset ajoissa

Sydäntalven lumilla laskettelet, opit uusia taitoja hiihtokoulussa ja vuokraat välineet entistäkin edullisemmin. Joka viikko sunnuntaista torstaihin 1-5 päivän hissiliput, 1-5 päivän välinevuokrat (ei koske kypärää) sekä hiihtokoulun 90 ja 180 minuutin yksityistunnit -20%.

Tarjoukset ovat voimassa vain verkossa 28.1.2021 saakka ja koskee ennakkoon aikavälille 10.1 – 4.2.2021 ostettuja hissilippuja, välinevuokria ja hiihtokoulun yksityistunteja.

Hissiliput Levin rinteille

Tervetuloa Leville!