Levidays

Arktinen elämys vetokoirien kanssa Levillä

Oma koiravaljakkoajelu Levillä antaa sinun nähdä ja kokea villin, kauniin arktisen luonnon ja rauhallisuuden täysin ainutlaatuisella tavalla. Koiravaljakkoajelu on myös loistava tilaisuus tuntea ihmisen ja koiran välinen vahva side.

Tunne tuuli kasvoillasi, kun seisot kelkan takaosassa, maisemien vaihtuessa täydessä vauhdissa samalla, kun koiravaljakko juoksee iloisesti edessä! Nyt on sinun vuorosi kokeilla itseäsi todellisena koirakuiskaajana erämaassa. Tai nauti näkymästä, vauhdista ja tunnelmasta matkustajana koiravaljakkoajelulla.
Levin alueella on monia mahdollisuuksia kokeilla koiravaljakkoajelua. Et tarvitse mitään kokemusta, koska Levin huskytarhat tarjoavat koiravaljakkoajeluja, joissa ammattitaitoiset oppaat opettavat sinulle mielellään kelkan ajamista itse.

Usean huskytarhan kanssa voit valita teetkö valjakkoajelun päivällä tai illalla. Päivän aikana saat kokea kauniin ympäristöön, kun taas ilta-ajelut tarjoavat mahdollisuuden kokea taikuuden eli tanssivat maagiset revontulet.

Huskyt, koiravaljakossa yleisesti käytetty rotu, ovat vahvoja koiria. Tyypillisellä koirat vetävät sinut suurella nopeudella valkoisen erämaan läpi. Ja kun tuuli lyö sinua kevyesti kasvoillesi, saat makua siitä, millainen elämä oli vanhoina aikoina, jolloin
koiravaljakko oli paljon yleisempi kuljetusmuoto.
  

ALASKANHUSKYT
Maailmanluokan musherien valinta

Alaskan husky on yleisimmin käytetty koira koiravaljakkoajoissa. Se on sekoitus erilaisia pohjoisrotuja, eikä sitä pidetä puhtaana rotuna. Huskyt ovat vahvoja koiria, ja he ovat onnellisimpia, kun työ on kovaa ja keli on kylmä.

Toisin sanoen, huskyt ovat täydellinen valinta kumppaneina, kun ohjaat kelkkaasi villin ja viehättävän erämaan läpi.
Musheriksi kutsutaan koiravaljakko-ohjaajia teknisellä kielellä.
 

Katso koiravaljakkoajelutarjouksia tästä.