Levidays

Hyvissä käsissä

Ihana majoitus kruunaa loman. Alueen suurimman mökkivälittäjän Visit Levin avulla täydelliset mökit ja lomat löytävät toisensa.

MÖKKINI AAMUPALAPÖYDÄSTÄ voi katsella Levitunturin koillisrinteitä. Kun ostin mökin tai tarkemmin paritalon puolikkaan vähän yli vuosi sitten, halusin, että se on luonnonrauhassa mutta kuitenkin kaikkien palveluiden lähellä. Ski Bussille on sata metriä, hiihtoladulle 15 metriä ja golfkentälle kilometri.

Se on niin lähellä, että ulko-ovelta voi kävellä golfkärryn kanssa viheriölle.

Sisustin mökin vaaleilla väreillä ja toin ruokatilaan ison ruokapöydän, jonka ääreen mahtuu isompikin perhe. Sisustin mökin omaan makuuni, mutta tiesin, että haluan vuokrata sitä myös muille.

- Mökin vuokraaminen Visit Levin kautta ei vaadi minulta oikeastaan mitään. Merkitsen kerran vuodessa viikot, jotka haluan itselleni, Visit Levi hoitaa kaiken muun. Arvostan erityisesti luotettavuutta ja helppoutta. Nettisivujen kautta voin koska vain tarkistaa vuokraustilanteen ja kysymyksiini vastaa aina sama ihminen. Tiedän, että mökkini on hyvissä käsissä.

Ilkka Soinu, mökinomistaja

HALUAISITKO ANTAA MÖKKISI TAI ASUNTOSI VUOKRALLE?

Näin helppoa se on:

  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro omistamastasi kohteesta.
  2. Me hoidamme markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja maksuliikenteen sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön asioissa.
  3. Rentoudu ja nauti tuotoistasi.

Lähetä sähköpostia omistajapalvelut@levi.fi ja liity mukaan!

Haluatko löytää täydellisen mökin lomallesi?

Katso kaikki majoistusvaihtoehtomme osoitteesta levi.fi, soita 016 639 3300 tai lähetä sähköpostia levi@levi.fi.

Artikkeli on julkaistu alunperin Levidays-lehden 2018-2019 numerossa.