Levidays

Kesän ja syksyn 6 ympäristöystävällistä aktiviteettia

Seikkaile Lapin yöttömässä yössä tai löydä syksyn kultaiset värit, vihreästi. Tervetuloa Lapin rauhaan ja hiljaisuuteen nauttimaan arktisen luonnon tarjoamista elämyksistä. Visit Levin matkailuneuvonta esittelee sinulle tämän kesän ja syksyn ympäristöystävällisiä aktiviteettejä.

Tee aaltoja lomallasi

Yötön yö ja vesi ovat lähes erottamattomat toisistaan. Syksyllä taas koet kaiken värikauneuden tuplana ruskan värien heijastuessa jokien ja järvien pinalle.

Löydä sisäinen rauha melomalla kajakilla tai kanootilla Ounasjoessa tai lähijärvissä. Tai mene äärimmäisyyksiin ja hyppää koskeen autorenkaalla ja adrenaliiryöppy on valmis. Kesällä Levin ja Kittilän uimarannat kutsuvat vesipetoja nauttimaan raikkaasta vedestä.
Kesällä ja syksyllä Levin ohjelmapalveluyrittäjät tarjoavat opastettuja retkiä ja laitteita vesiurheilun harrastajille kaikilla tasoilla.
Lue lisää opastetuista retkistä


Ikimuistoinen patikointi

Lapin tunturit ja vaarat kutsuvat sinua luokseen. Ihastele maisemia ja nauti hetkestä tai kerää ämpäri täyteen maukkaita mustikoita, puolukoita ja lakkoja.

Levitunturissa ja lähimaastossa on lukuisia patikkareittejä, jotka kaikki tarjoavat jotakin erilaista koettavaa. Jos olet pidempää vaellusta vailla, lähde Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon Hetta-Pallas vaellukselle. 
Opastetuilla retkillä kuulet oppaan tarinat alueesta ja saat parhaat vinkit lomallesi. Tutustu lisää tästä.

Sinun ei tarvitse liikkua pitkälle kokeaksesi Levin uskomattoman ja koskemattoman luonnon. Levin Matkailuneuvonta auttaa sinua löytämään juuri teille sopivan reitin ja retki alkakoon! Onko mitään vihreämpää kuin patikointi!

Pyöräillen elämyksiin

Haluatko kokea Levin parhaalla mahdollisella tavalla? Vuokraa polkupyörä ja polje Levin tunturimaisemiin!

Korkealla maisemissa, helposti ja vaikka koko perheen kanssa tai jyrkkiä alamäkiä ja pientä teknistä polkua; löydät varmasti reitin, joka sopii vauhtiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Kesän ja syksyn aikana ilmasto Levillä on todella pyöräystävällinen.

Levi Bike Parkista löydät itsellesi ja perheellesi sopivat reitit ja voit parantaa omaa ajotaitojasi ottamalla yksityistunnin. Levin ympäristöstä löytyy puolestaan erilaisia maastopyöräpolkuja. Haluat sitten pidempää lenkkiä tai lyhyempää, helppoa maastoa tai haastavampaa.

Pyöräilyn ollessa vihreää aktiviteettiä, se on lisäksi loistava tapa liikkua ja tutkia Levin ympäristöä.  Älä huoli, jos tarvitset vähän apua mäkien ja tuntureiden huipulle pääsemiseksi. Sähköpyörien vuokraus on helppoa Levin eri pyörävuokrauskohteissa.
Opastettuja pyöräretkiä tarjolla myös päivittäin. 

Täydellinen saalis

Levin keskustan vieressä sijaitseva pyhä järvi, Immeljärvi, on koko perheen helppo kalastuskohde. Voit kalastaa joko rannalta tai veneestä ja saaliiksi voi tarttua taimen, kirjolohi tai rautu, joita istutetaan sinne säännöllisesti.

Jos olet ison saaliin perässä, suuntaa tällöin suurista lohistaan tunnetulle Muonionjoelle, noin tunnin ajomatkan päähän Leviltä.

Kalastuskausi Lapissa alkaa välittömästi jokien ja järvien auettua jäistä ja kalastuskausi jatkuu pitkälle syksyyn. Ahvenet, hauet, lohi, taimen ja rautu odottavat sinua, tarvitset vain kärsivällisyyttä ja vähän tietoa, minne mennä.
Levin ohjelmapalveluyritykset ovat myös valmiita toivottamaan sinut elämäsi kalastuskokemukseen. Varaa retki tästä.

 


Activity Parkissa hauskoja päiviä ja kokemuksia

Levi on kesäisin tunnettu upean luonnon lisäksi myös Activity Parkistaan. Lihasvoimin tehtäviä hauskoja ja jännittäviä aktiviteettejä aina kesäkuusta syyskuun loppuun asti.

Arktisen auringon alla ja tuntureiden ympäröimänä elämykset Activity Parkissa Gondoli 2000-hissin luona takaavat hauskoja päiviä ikään katsomatta.  

 


 

Activity Parkista löydät: 
Bike Park 
Seikkailupuisto 
Liikennepuisto 
Peliareena jalkapalloon, koripalloon ja sählyyn 
Trampoliinipuisto 
Pump track-rata  
Skeittiparkki 
Minigolf-rata 
Tenniskenttä
Pickleball-kenttä
Kesäkioski
Ravintola, jossa tarjolla buffetlounas. 

Varaa Levin lomasi nyt

Tutustu muihin inspiroiviin tarinoihin Leviltä