Levidays

Leville avattiin keväällä 2020 kaksi uutta ravintolaa, Hook ja Wallis jotka sijaitsevat aivan Levin keskustassa.

Levin eturinteelle avattiin keväällä 2020 kaksi uutta ravintolaa: siipiravintola Hook ja karaokeravintola Wallis. Ravintolapäälliköt Tiina Virtanen ja Kati Laine kertovat, mikä tekee uutuuksista erityisiä.

 

Tiina Virtanen / Hook:

 

”Asuin ja työskentelin vuoden 2019 lokakuussa Tampereella, kun kysyin esimieheltäni, voisinko joskus päästä sisäisellä siirrolla Leville. Marraskuun ensimmäinen päivä muutimme mieheni ja yläasteikäisen tyttäreni kanssa tänne. Kun siipiravintola Hook helmikuussa 2020 avattiin, päätimme ostaa talon Kittilästä ja jäädä pidemmäksi aikaa.

 

Miehelläni on mökki Levillä, joten olemme käyneet täällä paljon lomilla. Tampereen seudulla elämä oli hektistä, täällä on valtavasti aikaa ihan vain itselle, mikä on kummallista mutta ihanaa. Laskettelemme, hiihdämme ja käymme patikoimassa. Viime talvena yritin tulla maailmancup-rinteen pystyssä alas, mutta en tullut, tulin kierien. Kyllä se vielä joskus onnistuu.

 

Talvella meille Hookiin voi laskea suksilla suoraan eturinteestä. Valomainos näkyy toivottavasti pitkälle ylös rinteeseen, jotta ihmiset löytävät uuden talon ja ravintolan. Suosituimpia annoksiamme ovat siivet ja burgerit. Yllättävän paljon menee salaattejakin. Vegaanit ovat iloisia, että meiltä löytyy tofusta tehtyjä vegaanisiipiä ja vegaaninen hampurilainen.

 

Täällä Hookissa pidän siitä, että meininki on rento. Ajattelen, että olen asiakkaan paras kaveri ja haluan, että kuka tahansa uskaltaa tulla meille syömään. Asiakkaat välillä sanovat, että ai kamala, sotkin pöytää. Sanon aina, että voi kuule, meillä kuuluu vähän vaatteidenkin sotkeutua.”

 

 

Kati Laine / Wallis:

 

”Minulta kysyttiin kesällä, että haluaisinko lähteä talvikaudeksi Leville vetämään Wallista. En ollut koskaan käynyt Levillä, mutta olin aina halunnut Lappiin töihin. Tyttäreni täytti juuri 18, joten päätin toteuttaa haaveeni.

 

Wallis on rento kohtaamispaikka kaikille karaoken ystäville. Hyvän asiakaspalvelun, laadukkaan äänentoiston ja upeiden puitteiden lisäksi panostamme myös tuotteidemme laatuun ja valikoimaan. Saa meiltä olutta ja siideriäkin, mutta erikoisuutemme ovat spesiaalit drinkit. Kun varaa pöydän etukäteen, sinne on katettu kaikki valmiiksi.

 

Levin Wallis on Hookin alakerrassa, tunnelmallisessa kellarissa, jossa valoilla ja valaistuksella on iso rooli. Olemme satsanneet yksityiskohtiin, esimerkiksi naistenhuoneeseen olemme laittaneet tarjolle hiuslakkaa, muotovaahtoa, toalettitarvikkeita, meikkilappuja ja käsirasvaa. Meille ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat asiakkaat.

 

Minä uskon, että kun osaa asiansa ja nauttii työstään, se huokuu myös asiakkaalle. Kun on itsevarma ja rento, asiakkaallekin tulee rento ja varma olo. Sellaisen ilmapiirin haluan Walliksessa asiakkaille tarjota. Työn ulkopuolella tavoitteeni on päästä ajamaan moottorikelkalla. En ole koskaan sillä ajanut, mutta nyt siihen on vihdoin hyvä tilaisuus.”

 

​​​​​​​