Levidays

Levin lukuisat lounasvaihtoehdot pitävät huolen ettei nälkä yllätä

Lounasaika ja nälkä kurnii vatsassa? Tekipä mielesi sitten perinteistä kotiruokaa, tai eksoottisempaa kuningasrapua, löytyy Leviltä sinulle herkullista vatsantäytettä.

Aloitetaan lounaskierros Levin keskustasta, Immeljärven läheisyydessä sijaitsevan Hotelli K5 Bistro K5 tarjoaa buffetlounaan joka arkipäivä klo 11.00-14.00. Vaihtuvalta lounaslistalta löytyy maistuvaa lounasruokaa, kuten esimerkiksi karjalanpaisti, hernekeitto, lasagne, lihapullat ja riistakäristys. Tarjolla on aina myös runsas salaattipöytä, sekä kahvi jälkiruoaksi. Lounaan nauttimisen yhteydessä voit seurata hotellin takapihan poroja, ja ostaa pussin jäkälää ja käydä viemässä myös poroille niiden lounaan. 

Levin keskustaa ja Eturinteitä kohti siirtyessä vastaan tulee Cafe & Bar Kota, joka tarjoaa maittavan keittolounaan päivittäin klo 11.00-16.00. Tarjolla aina kaksi keittoa, ja salaattipöytä, sekä kahvi. Myös vegaaninen keitto löytyy joka päivä! Keittolounaan lisäksi tarjolla myös päivän pasta, sekä burgereita, salaatteja ja Ribs-annos. 

Káfet - Cafe & Bakery & Bistro aivan Levin keskustassa, Keskuskujalla. Káfet on pieni perheyritys, jossa ruoat ja leivonnaiset tehdään itse. Kahvilan nimi Káfet tulee Saamenkielestä, jossa se tarkoittaa kahvia.  Káfetissa päivittäin tarjolla lounaskeittoa kello 12.00 eteenpäin, keiton kaveriksi alkusalaatti, leivät ja kahvi, tee tai kaakao. Keittoa on päivittäin tarjolla niin kauan kuin sitä riittää.

Levin keskustassa meritunneilmaisesta ravintola King Crab Housesta löydät herkulliset lounasvaihtoehdot kala-tai mereneläväruokien ystävälle, mutta myös vegaaneille löytyy listalta vaihtoehto. Lounaslistalta löytyy kermainen kalakeitto, kuningasrapupasta, kuningasrapusalaatti, viikon kala-annos, sekä burgerivaihtoehdot ja simpukoita. King Crabista voit tilata lounaan toimitettuna myös mökillesi!

Kodikas Ravintola Ämmilä Levillä on tullut vuosien saatossa tunnetuksi rehdistä ja aidosta Lappi á la carte ruoasta, sekä kotiruokatyyppisestä lounaspöydästä. Lounaalla runsas salaattipöytä, vaihtuvat pääruoat buffeesta sekä jälkiruoka. Tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Ämmilässä lounas tarjolla päivittäin klo 11.00-15.00, sunnuntaisin lappipöytä jossa pääruokana riistakäristystä, Kammin poromakkaraa ja lohta noutopöydästä.

Aivan keskellä Levin kylää, Break Sokos Hotel Levin tiloissa Coffee House Leviltä saa lounaaksi herkullista kalakeittoa. Lisäksi vaihtoehtona päivittäin vaihtuva Toast-lounas, joka sisältää rapean Toastin lisäksi kupin kuumaa kahvia. 

Ravintola Gastro K Levi, aivan Levin eturinteen alla, tarjoaa keittolounasta klo 12.00-15.00 aina viikosta 8 alkaen. 

Ravintola Panoraman lounas tarjolla päivittäin! Runsaan buffetin ääreen pääsee helposti suoraan rinteestä, Levi Express Gondolilla tai autolla. Lounas tarjolla 20.2.-4.4.2021 klo 12.00-15.00

Laskettelupäivän lomassa lounaalle voi helposti piipahtaa vaikka Gondoliravintolaan, jossa tarjolla lounas buffet-pöydästä. Buffet-pöydässä on tarjolla päivittäin runsas salaattipöytä ja päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat ja jälkiruoat. Gondoliravintola sijaitsee nimensä mukaisesti Gondoli 2000-hissin ala-asemalla, ja lounas on tarjolla päivittäin klo 11.00-15.00. 
Gondoliravintolan ohi menee myös Levin kierroksen hiihtolatu, joten lounaalle voi poiketa vaikka hiihtolenkiltä.

Etelärinteen rinneravintola Sivakassa lounaskeitto päivittäin. Sivakkaan on helppo saapua lasketellen, hiihtäen tai vaikka talvikävely-tai pyöräilyreittiä pitkin. 

Nälän yllättäessä aivan tunturin huipulla, on helppo siirtyä Näköalaravintola Tuikkuun nauttimaan lounaasta. Tuikun Tunturibuffet tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 12.00-16.00, 19.2. alkaen päivittäin klo 12.00-16.00.  Tunturibuffet sisältää: runsaan salaattipöydän, päivän keiton, lämpimän ruoan ja käsintehdyt pizzat. Salaattipöydässä on esillä useita erilaisia herkullisia salaatteja ja lisukkeita.
Saatavilla on myös kasvisruokaa.

Luvattumaan kahvila-ravintolassa päivän keitto, ja kahvilatuotteita viikon jokaisena päivänä klo 10.00-16.00. Maanantaisin klo 11.00 - 14.00 tarjolla porolounasta. Luvattumaan pihapiiriin on helppo saapua hiihtäen, moottorikelkalla tai autolla. Älä unohda vierailla Luvattumaan Levi Ice Gallery lumilinnassa!

Tonttulassa, Könkään kylässä. noin 8km Levikeskuksesta, tarjolla lounaskeitto päivittäin. Tonttulan pihaan pääsee helposti monella kulkuneuvolla, autolla tai moottorikelkalla tai omin lihasvoimin hiihtäen, hiihtolatu nimittäin tulee Leviltä Tonttulaan!
Tonttula auki päivittäin klo 10.00-16.00. 

Lisäksi alueen useat ravintolat ja kahvilat ovat toki lounasaikaan auki, vaikkeivät varsinaista lounaslistaa tarjoisivatkaan. 
Esimerkiksi Levin Pannukakkutalo, Ristorante Renna, Classic Pizza, Cafe Zero, Rinneravintola Horizont, Ravintola Draivi sekä Poron Bensis ovat avoinna päivisin. 

Ruokaaovelle.com palvelusta voit tilata ruokaa suoraan mökillesi toimitettuna! Listalta löytyy ainakin sushia, pizzaa, poronkäristystä, lihapullia sekä lohikeittoa!


Kurkkaa ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat täältä

Hyvää ruokahalua!