Levidays

Levin Tiimiläisten suosikkipaikat ja vuodenajat Levillä

Jokaisella meistä on se oma suosikkipaikka, hetki tai aktiviteetti Levillä. Ei ole yhtä oikeaa vastausta kysymykseen ”Mikä on suosikkipaikkasi Levillä?”, vaan vastauksia on yhtä monta kuin on vastaajaakin! Listasimme sinulle inspiraatioksi Levin Tiimiläisten omat suosikkipaikat ja ajankohdat.

Levin tiimiläisiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä

Vapaalaskija Arto ”Ape” Majava:
Vapaalaskulegenda Ape listaa omaksi suosikkipaikakseen Levin huipun, joka on muuten 531m meren pinnan yläpuolella! Vuodenajoista suosikkeina ovat kaamoksen revontulet ja keskiyön aurinko.Paralaskija Maiju Laurila:

Levillä asuvan Maijun suosikkipaikka löytyy myös tunturin huipulta ja kesällä etenkin huipulta löytyvä esteetön maisemareitti. Talven kaamoksen pakkaspäivän vaaleanpunainen taivas saa Maijulle hymyn huulille. Suosikkina on myös oma koti.

 

 

Freeski-laskija Joona Kangas:

Jos olet rinteessä ja varsinkin parkissa laskemassa, tulet luultavasti näkemään siellä Joonan. Hän viettää lähes kaiken aikansa Levin rinteissä ja suosikkipaikka löytyy hissi nro 13 kurusta.

Maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen:

Hiihdon maailmanmestari treenaa Levillä usein ja ympäri vuoden. Suosikkipaikka on tietysti oma mökki, mutta Utsuvaaralla hän käy joka reissulla.

Levin Maailmancupin voittaja Tanja Poutiainen-Rinne:

Tanja on lastensa kanssa tuttu näky Levillä. Perheen suosikkipaikka on oma mökki ja sen ympäristö, josta löytyy metsää missä touhuta. Ja kävelyetäisyydellä ovat laskettelurinteet sekä gondolialueen Activity Park, joka tarjoaa puuhaa koko perheelle.​​​​​​​

 

Lumilautailija Zenja Potapov:

Lumilautailija, parkkilaskija Zenja Potatov on tehnyt nimeä tempuillaan ja tekemillään videoillaan ja hän kuuluu Levin Team Park -laskijoihin. Tästä syystä Zenja nimeääkin suosikkipaikakseen koko Levitunturin! Se tietenkin oman talonsa Levillä.

Tervetuloa Leville, missä luonto yllättää sinut ja rauhoittaa sinua. Unohtamatta ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteettejä Lapin arktisissa ympäristössä.

Tutustu Levin aktiviteetteihin

Alueen kartat ja reitit

Toivotamme upeita luontohetkiä Levillä!