Levidays

Luxury Action luo elämyksiä, joista jää muistijälki

Vuonna 2009 perustettu Luxury Action räätälöi Levillä lomia, joissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Moneen kertaan palkitun yrityksen perustaja Janne Honkanen kertoo, miten kaikki syntyi.

”Ensin oli unelma: minusta piti tulla moottorikelkka-kilpakuski Amerikkaan. Unelma toteutui, mutta 19-vuotiaana loukkaannuin kilpailuissa Minneapoliksessa ja ura loppui siihen.

Halusin jatkaa työtä moottorikelkkojen kanssa, joten perustin Joulupukin Pajakylään Rovaniemelle moottorikelkkakoulun lapsille. Kun olin pyörittänyt yritystä pari vuotta, tuli eteen toinen vastoinkäyminen: aivoistani löytyi kasvain. Siinä rytäkässä menetin vähäksi aikaa elämänhallinnan ja yrityskin meni konkurssiin. Onneksi isäni jatkoi yritystoimintaa ja palkkasi minut opettajaksi, kun olin parantunut. Vuosi vuodelta kelkkakouluun alkoi tulla enemmän ulkomaisia perheitä, jotka halusivat tuoda lapsensa juuri minun oppiini. He alkoivat kysellä, voisinko suunnitella heille muitakin palveluja.

Ymmärsin nopeasti, että asiakkaani olivat niin sanottuja luksusmatkailijoita. Haaste oli, että Lapissa ei osattu palvella kohderyhmää ollenkaan. Monissa paikoissa oli kaksi hintaa, vip-hinta ja tavallinen, joista vip erosi vain sillä, että siinä oli ylimääräinen nolla perässä.

Päätin kerätä Ranskan Rivieralta tietoa, mitä luksusmatkailu voi olla. Haastattelin yksityispilotteja ja jahtien kapteeneja ja opettelin ymmärtämään eri kulttuureja ja tapoja. Iltakouluun ilmoittauduin opiskelemaan venäjää, ranskaa, espanjaa, italiaa ja portugalia. Vuonna 2009 perustin Luxury Actionin.

 

 

Huomio pienissäkin yksityiskohdissa

Periaatteeni on ollut alusta asti, että yritys on vain niin hyvä kuin viimeisin asiakaspalaute. Kiinnitämme suurta huomiota pieniinkin yksityiskohtiin, koska juuri pienet yksityiskohdat voivat taata suurimman elämyksen. Kun esimerkiksi viemme asiakkaamme tapaamaan Joulupukkia tämän mökkiin, haluamme, että vieras tuntee löytävänsä mökin ensimmäisenä. Siksi varmistamme, että mökin ympärillä ei ole muiden jalanjälkiä valmiina. Retkiä varten meillä on omat Suomessa valmistetut moottorikelkat, jotta voimme olla varmoja, että säädöt ja asetukset ovat jokaiselle vieraalle juuri oikeanlaiset.

Levillä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme all inclusive -paketteja parhaissa mahdollisissa huviloissa ja parhaalla mahdollisella palvelulla. Meillä on Levillä vieraita varten omat moottorikelkat, autot ja sähköpyörät. Olemme myös luoneet Leville tarinallisen Joulupukki-ohjelman, jossa Joulupukilla on oma tunturinsa.

Räätälöimme jokaisen yksityis- ja yritysasiakkaan matkan asiakkaan toiveiden mukaan. Kun asiakkaat saapuvat lomalle, muodostamme heidän kanssaan yhteyden paikallisiin ihmisiin, luontoon ja ruokaan. Matkan aikana kerromme tarinaa arktisesta luonnosta ja paikallisesta elämästä, jolloin lomasta muodostuu elämys ja kokemus, joka elää muistoissa pitkään.

Ajattelen, että asiakkaat investoivat lomaan tärkeintä pääomaansa, aikaa. Meidän tehtävämme on tuottaa tälle pääomalle paras mahdollinen tuotto.”

Varaa loma Levillä                                                  

Tutustu Levin aktiviteettitarjontaan

Lue lisää inspiroivia tarinoita Leviltä