Ajankohtaista

Syksyn vinkit Leville

Suunnitteletko syksyn viettämistä Levillä? Jos näin on, kannattaa katsoa vinkkimme kokemuksista ja aktiviteeteista, joita voit tehdä syksyn aikana. Haluatko saada ikimuistoisen kokemuksen tai osallistua hauskaan toimintaan tänä syksynä? Jos vierailet Levin alueella tänä syksynä, sinua odottaa monet mahdollisuudet.

Luontokokemukset1. Lauttaristeilyllä Sirkka- ja Levijärvellä näet Levin aivan uudesta vinkkelistä sekä miltä luonto näyttää kaikessa syksyn loistossaan. Lautan leppoisassa kyydissä syksyiltaisin voit nähdä revontulten heijastukset vedessä tai upeat auringonlaskun värit. Lautan sauna lämpiää saunomishaluisille, ja sieltä voi halutessaan pulahtaa raikkaaseen järviveteen, joka vie mukanaan stressin ja huolet.

2. Levin alueen kauniit ja helpot reitit tarjoavat ihania kokemuksia maastopyöräilyn ystäville. Taatusti hauskaa! Jos sinulla ei ole omaa pyörää, voit myös vuokrata pyörän. Lisätietoja Levin alueen reiteistä löydät tästä. Opastettuja maastopyöräretkiä järjestetään aloittelijoista kokeneempiin pyöräilijöihin.

3. Syksy on loistavaa aikaa suunnata Leville patikoimaan, jossa vaihtelevat polut ja lähireitit tutustuttavat moniin mielenkiintoisiin kohteisiin. Alle kilometriin mittainen Huippupolku kiertää Levitunturin huipun ja paljastaa sieltä avautuvat
upeat tunturimaisemat. Noin kymmenen kilometrin Jääkausipolku kiertää puolestaan Levitunturin puurajan tuntumassa paljastaen mielenkiintoisesti alueen menneisyyden miljoonien vuosien takaa.


 

4. Levillä voit hypätä suomenhevosen tai issikan selkään ja lähteä nauttimaan luonnonrauhasta. Syksyllä, heti öiden pimentyessä, voidaan lähteä etsimään revontulia ratsain. Aiempaa ratsastuskokemustakaan ei tarvita, rauhalliset ja koulutetut hevoset vievät myös aloittelijat selässään luontoon. 

5. Lapin olosuhteet tekevät Levillä golfaamisesta tavanomaista mielenkiintoisempaa. Upeat maisemat ja Levin rento lappilainen meininki rauhoittavat ja auttavat unohtamaan arjen huolet. Levin upea golf-kenttä sijaitsee Levitunturin ja kauniina kimaltelevan Ounasjoen välissä. Saat koko matkan ihastella ruskan väriloistoa. Varaa peliaika tästä.

Kehon hemmottelua

Upean päivän päätteeksi on mukava käydä, vaikka kasvohoidossa tai käytä hemmotteluun kokonainen päivä! Leviltä löydät kattavan tarjonnan hyvinvointi- ja hierontapalveluita, katso eri vaihtoehtojen aukioloajat tästä.


Tutustu kulttuuriin ja taiteeseen

Kittilä on virkeä taidepitäjä ja Levin lähimaastosta löydät paljon silmän iloa. Lähde tutustumaan paikalliseen taiteeseen alueen museoissa, gallerioissa ja vaihtuvissa näyttelyissä.

Varaa majoitus Leville tästä

Tutustu muihin inspiroiviin sisältöihin Leviltä

Revontulimajoituksissa on syksyn aikana huimia tarjouksia, tutustu ja varaa omasi tästä!