Vapauden huipulla

Lukuaika 3 min.

Päivä on täynnä toteuttamista odottavia unelmia. Äärettömän taivaan alla on loputtomasti tilaa ja aikaa.

Tunturin päältä katse kantaa kauas. Sinirinta, Lapin satakieli visertää laulunsa tunturikoivun korkeimmassa haarassa ja nousee sitten siivilleen sinipunainen rinta pörhöllään. Sen musta siluetti välkkyy taivaansineä vasten. Päästä varpaisiin pyyhkäisee painottomuuden tunne.

Mielen täyttää ihmetys: Tässä hetkessä mikään ei ole mahdotonta.

Pitkään uinunut kaipaus vapauteen nousee pintaan. Pohjoisessa siihen on turvallista vastata.

Pohjoinen merkitsee lupausta

Illan kirkkaudessa on lupaus keväästä. Anna olemuksesi pehmetä. Ihon väri kirkastuu, jäykkyys vähenee, ryhti kohoaa. Katse avautuu. Vanhat painolastit, kiire, arjen vaatimukset - ne ovat vaienneet.

Pohjoinen on kaukana, melkein maailman laidalla. Matka sinne on lupaus uudesta alusta. Se on lupaus antaa tilaa orastaville ajatuksille ja ottaa askel mukavuusalueen ulkopuolelle. Tai vain kuunnella omaa sisintä.

 

Uskalla ylittää itsesi

Seikkailu odottaa oman mukavuusalueen ulkopuolella. Jokainen askel kohti tuntematonta muuttaa käsitystä itsestäsi. Vapaudut turhista peloista.

Jälkeenpäin koko elämä maistuu kiihkeämmältä ja raikkaammalta. Jalat ovat hyytelöä mutta mieli poukkoilee villiä riemua. Tekee mieli huutaa kaikille. Jotain ratkaisevaa on tekeillä, jotain mullistavaa tapahtuu juuri nyt.

Lähde kävelemään ilman määränpäätä. Anna intuition johdattaa jalkoja. Minne menetkin, olet vapaa jäämään tai lähtemään. Hetken kaikki on tässä.

Luonto vapauttaa läsnäoloon

Pohjoinen on tunnetila, joka seuraa sinua kaikkialle. Se ei vaadi, ei muistuta velvollisuuksista, ei hoputa. Ajatusten taustamelu hiljenee.

Karusta mielenmaisemasta versoo rauha, jollaista et ole koskaan kokenut. Olet vapaa olemaan läsnä.

Sinua voi kiinnostaa myös