Vauhtia!

Lukuaika 3 min.

Riko kehon ja mielen rutiinit. Vauhti saa perhoset lentämään vatsanpohjassa. 

Jäähile pöllyää kasvoille, näkökenttä kapenee viiruksi, lihakset löytävät uuden rytmin. Jokainen eteen aukeava maasto avaa uuden mahdollisuuden. Kaarre, hyppy, nopea käännös. Sisällä läikähtää lämpö, joka kirii sormenpäihin asti.

Liike pysähtyy yhtä nopeasti kuin alkoikin. Kiveliö kumisee hiljaisuutta. Täällä vauhti ei merkitse kiirettä, on aikaa pysähtyä.

Lapin kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat liikkeen lumoa maalla, vedessä ja ilmassa.

 

Liike muuttaa sinua

Muistot kasvavat osaksi kehoa. Jokainen täydellinen kaarros ja lihasten jännitys jättävät muistijäljen aina soluihin asti.

Päästä irti, kehosi tietää mitä tehdä. Veren vauhti kiihtyy: pulssi tykyttää korvissa ja hengitys tihenee. Matalat koivut näkökentän reunoilla ovat enää vain vaaleita viivoja. Olet täydellisessä kontrollissa siitä, mitä tapahtuu.

Mäen alla tiedät, että saavutit jotain uutta. Endorfiinihiprakka saa villasukat pyörimään jaloissa. Tekee mieli nauraa. Tätä on onni.

Lepo rakentaa kehoa ja mieltä

Pieni tärinä lihaksissa muistuttaa päivän huikeista hetkistä. Suorituksen jälkeen on otollinen aika rentoutua. Lepo on keholle ja mielelle äärimmäisen tärkeää.

Hurjassa vauhdissa jokainen on yksin. Jälkeenpäin on mahtavaa kietoutua lämpimän viltin syleilyyn ja elää parhaat suoritukset uudestaan yhdessä ystävien kanssa.

Omaan tahtiin

Pohjoisessa on aikaa löytää oma sisäinen rytmi. Rauhallinen tempo kuljettaa metsäpolulle. Se johtaa järvelle, jonka rantahiekka hehkuu ällistyttävän punaisena. Villi rytmi vie etsimään vauhdin hurmaa aina uusille koskemattomille rinteille. Lumileikin kiihkeys kutittaa mielikuvitusta ja saa silmät kirkkaiksi. Jo pelkkä kokemus yöttömästä yöstä tai taivaan tulista voi nostaa sykettä, kun mieli viilettää pitkälle taivaankannen taakse.

Sinua voi kiinnostaa myös