Uniikki rantaloma Levillä

Rantaloma Lapin arktisessa ympäristössä ja uimarannoilla on loma vailla vertaa. Paras aika Levin rantalomaan on heinäkuussa, kun päivälämpötilat ovat 20 – 25 astetta ja Lapin kesä on parhaimmillaan. Ja mikä parasta, voit ottaa aurinkoa vuorokauden ympäri yöttömän yön ansiosta!

Yksi Levin parhaista ja toisaalta yksi mielenkiintoisimmista puolista on ehdottomasti uniikki Lapin luonto, joka näyttäytyy upealla tavalla alueen eri uimarannoilla. Ja Levin rantalomalla ei voi välttyä näkemästä poroja!

Majoitu mielesi mukaan hotellissa, lomahuoneistossa tai mökissä. Kaikki Levin palvelut ovat käytettävissäsi myös kesäaikaan ja rantalomasi lomassa voit myös nauttia alueen muusta tarjonnasta, kuten lomalla kuuluukin! Tennistä, golfia, seikkailupuisto, frisbeegolf, trampoliinipuisto, minigolfia, ratsastusta, kesäkelkkailua, Leviltä löytyy monipuolista tekemistä rannalla loikoilun lomaan.


Levin kesän rantalomapaketti kahdelle alkaen 770 euroa / viikko!

Uniikki rantalomapaketti sisältää majoituksen Levillä, sekä mielin määrin hauskoja aktiviteetteja Levin kesässä!

Viikko Levillä hotellissa tai mökissä lauantai-lauantai ajalla 12.6-28.8.2021 alkaen hintaan 770 euroa / 2 henkilöä!

Majoitus
Hotelli Hullu Poro 2hh tai perhehuone (sisältää hotelliaamiaiset) tai 6-8 henkilön mökki Immelmökeillä Immeljärven lähellä (mökin hintaan sisältyy soutuveneiden ja pelastusliivien käyttö sekä uimarannan, kodan ja takkapuiden käyttö).

Viikon aikataulu ja ja pakettiin sisältyvät aktiviteetit
Lauantai - saapuminen
Sunnuntai - alueeseen tutustumista omatoimisesti
Maanantai - suppilaudan vuokra (lisähinnasta mahdollista saada ohjattu suppailuretki, varaathan opastuksen etukäteen)
Tiistai - omatoiminen vapaa  tai rantapäivä
Keskiviikko - keskiyön kanoottiretki opastettuna Sirkka- ja Levijärvellä. Kesto noin 2 tuntia. 
Torstai - hauska ja aktiivinen päivä Levin seikkailupuistossa
Perjantai - Lauttaristeily Sirkka-ja Levijärvellä. Rauhallinen kahden tunnin lauttaristeily upeissa tunturimaisemissa. Risteilyn lomassa mahdollisuus pulahtaa uimaan. 
Lauantai - kotiinlähdön aika. 

Varaa uniikki rantalomasi

 


Saunabaari & uimaranta Immeljärven Kätkänrannassa

Levi- ja Kätkätunturien väliin jäävä kapea Immeljärvi on saamelaisten pyhä järvi. Suomeksi Immeljärvi tarkoittaa ”Jumalan järveä”. Kahden tunturin kainalossa sijaitseva Immeljärvi on kivenheiton päässä Levin keskustasta.

Immeljärven uimarantaa kutsutaan Kätkänrannaksi ja uimarannalla on nautinnollista istuskella aurinkotuoleissa ja nauttia Immeljärven virkistävästä vedestä uiden tai vaikkapa SUP-laudalla. Rantabaarissa on A-oikeudet, jäätelöä, SUP- lautoja ja veneitä vuokralle sekä kalastuslupia. Saunabaarilla sijaitsee myös Muumarin huoneistot & Caravan vastaanotto. 

Kirkasvetinen Levijärvi

Levijärvi on suosittu paikka kanootilla ja kajakeilla liikkumiseen sekä vesiskoottereilla ajoon, sillä järvi on Ounasjokeen yhteydessä.  Levijärven uimaranta on hiekoitettu ja matala, se on entinen veneenlaskupaikka. Uimaranta on yksinkertaisen kaunis ja hyvin suosittu paik­ka hel­le­päi­vän viet­toon.

Uimarannalle ajetaan Le­vin ym­pä­rys­tiel­tä ja edel­leen Jär­vi­ro­van­tiel­tä, parkkipaikka on uimarannan edessä. Levijärven uimaranta ei ole kunnan virallinen uimaranta.


Kirkonkylän uimaranta Kittilässä

Pulahda raikkaaseen Ounasjokeen Kittilän kirkonkylän uimarannalla, jossa hiek­ka­ran­taa riit­tää köl­lö­tel­tä­väk­si. Hienohiekkaisella uimarannalla on pukukopit sekä rantalentopallokenttä. Uimarannalla ei ole valvojaa, uinti tapahtuu omalla vastuulla. Vapaana virtaavaan jokiveteen pulahtaminen virkistää mukavasti kesähelteellä.

Kirkonkylän uimaranta sijaitsee Ounasjoen rannalla, Sodankylän tien varressa soitteessa Sodankyläntie 42, 99100 Kittilä (noin 500 metrin päässä Kittilän kirkonkylältä).

Faktaa Levin kesästä
 

Tyy­pil­li­set vuo­tui­set ke­sän kor­keim­mat lu­ke­mat jär­vil­lä ovat La­pis­sa 17–20 as­tet­ta. Heinäkuun päivälämpötila on keskimäärin 20-25 asteen välillä ja varsinaisia hellepäiviä pohjoisessa on 1–5 päivää kesässä. Sademäärä heinäkuussa on keskimäärin noin 60–80 mm.

On totta, että hyttysiä, tai sääskiä kuten Lapissa sanotaan, on pohjoisessa kesäaikaan. Niiltä voi suojautua varaamalla hyttysmyrkkyä ja hyttyskarkotin. Lapin kesälomaa on turha jättää tekemättäkään hyttysten takia. Hyttyset ovat tärkeitä luonnon kannalta ja kannattaa oppia elämään luonnon kanssa rinnakkain. Tuntureilla näitä pikkuisia ystäviä ei juuri tapaa, sillä tunturilla tuulee, joten patikointireissuilla saa yleensä olla aika rauhassa. Myöskään Levin keskustassa hyttyset eivät oikein tunnu viihtyvän, joten tällä ulkoilusta ja palveluista voi nauttia ilman ylimääräisiä seuralaisia. 

Levillä palvelut ovat auki kesälläkin! Kaikki peruspalvelut ovat käytössäsi ja tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja eri aktiviteetteihin, joita voit tehdä omatoimisesti tai ohjattuna.

Pakkaa Levin rantalomallesi mukaan aurinkorasva ja löydä oma suosikkirantasi Suomen Lapista!

Varaa Mökkimajoitus Leviltä
 

Kesällä Levillä nautitaan vedestä elementtinä monin eri tavoin


Levin kylän välittömässä läheisyydessä on useita vesistöjä, joissa melotaan, suppaillaan, kalastetaan ja lauttaristeillään. Melonta- ja suppailuretkiä järjestetään päivin ja öin, kalastamaan pääsee eri vesistöihin erilaisilla välineillä ja lauttaristeilyllä hiljaa lipuen voit pulahtaa uimaan ja lämmitellä lautan saunassa jälkeenpäin. 

Varaa kesän vesielämys tästä

 


Tervetuloa kokemaan Levin upea kesä!