LEVIN HIIHTOKOULU

Levin hiihtokoulusta löydät niin alkeistunnit kuin kokeneempienkin kurssit. Missä laskettelu-, lautailu-, telemark- tai maastohiihtotaidoissa sinä haluaisit saada opetusta? Hiihtokoulu tekee eri hiihtolajeissa kehittymisestä sujuvaa!

Yksilö-ja ryhmätunteja varattavissa päivittäin. Yksityistunnit voidaan räätälöidä tilanteeseen sopivaksi, perheelle, kaveriporukalle tai yksityistilaisuuteen. Järjestämme tilauksesta mm. ratalaskutreenejä, soveltavaa alppihiihtoa sekä freestyle-tunteja. Oman hiihdonopettajan Levin rinteille tai ladulle voi varata 1,5 tunnin tai 3 tunnin ajaksi sekä 4-6-vuotiaille lapsille 40 minuutiksi.

Hiihtokoulun yhteystiedot ja varaukset

Hiihtokoulussa talven 2021 uutuutena vapaalaskukurssit

Vapaalaskupiireissä ja sen ulkopuolellakin Arto ”Ape” Majavan nimi on tunnettu - hän on vapaalaskulegenda. Ape on rakentanut pitkän uran ja laskukokemusta löytyy vuosikymmenien ajalta, hän on liikkunut vuorilla ja tuntureilla jo 90-luvulta lähtien. 

Ape vetää lumiturvallisuuskoulutuksia, pitää luentoja vapaalaskusta sekä esiintyy tapahtumissa. Tänä talvena on luvassa Vapaalaskuklinikoita- ja kursseja myös Levillä, aloittelijoille sekä kokeneemmille laskijoille.

Varaa paikkasi talven hauskimmalle kurssille tästä