Levi | Leevilandia ja Muksutupa
Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

lsr leevilandia

Leevilandia ja Muksutupa

Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

lsr leevilandia

Leevilandia ja Muksutupa

Leevilandia etelärinteillä

Luminen leikkipaikka perheille ja lajia aloitteleville on Leevilandia Etelärinteillä, South Pointin vieressä. Leevilandian alueella saa helpoiten lumituntumaa katettujen mattohissien ja perinteisen sompahissin kyydissä. Alueella voit pulkkailla ja laskea tuubimäkeä. Ohjatuissa viikko-ohjelmissa pelaillaan ja kisaillaan. Omia eväitä voi syödä laavulla ja paistaa paljon makkaraa! Leevilandian uutuus, Leevinkotipesä, kutsuu isot ja pienet sisäleikkeihin tasapainoilemaan, pelaamaan ja syömään omia eväitä. Pienin väki viihtyy hoitajiemme kanssa South Pointin Muksutuvassa, jossa onnistuvat myös päiväunet sisällä tai ulkona rattaissa. Varaa omat eväät mukaan mikäli haluat lapsen myös ruokailevan hoitoaikana. Toinen lasten oma puuhapaikka löytyy eturinteiden Lastenmaasta.

Rinteet ja hissit

Maksulliselta alueelta löytyy kaksi katettua mattohissiä (50m ja 122m) ja perinteinen sompahissi (197m) laskettelun ja lautailun opetteluun. Rinteet ovat sopivan loivia, joissa on helppo aloittelijan opetella ja kehittyä laskijana. Pehmokeppi pujotteluradat mahdollistavat laskutaidon kartuttamista: Monsteriradan lyhyen mattohissin ja Leevinradan pitkän mattohissin vieressä.

Pulkkailu ja tuubimäki

Leevilandiasta löydät hauskan pulkkamäen aivan sisäänkäynnin vierestä, ja voit laskuvälineeksi pulkan, rattikelkan tai liukurin. Pitkä tuubimäki sijaitsee pidemmän mattohissin vieressä, ja tuubirenkaat ovat saatavilla lainaksi tuubimäen alaosassa. Voit nousta tuubimäkeen joko kävellen tai mattohissillä, mikä tekee kokemuksesta entistä hauskemman koko perheelle!

Leevin kotipesä

Leevilandiassa sijaitseva uusi Leevin kotipesä kutsuu perheet viihtymään ja nauttimaan monipuolisesta sisätilasta, joka on täynnä hauskaa toimintaa! Täällä voit paitsi lämmitellä viileitä varpaita ja nauttia omista eväistäsi, myös kokeilla tasapainoilua erilaisilla tasapainopisteillä, pelata sählyä, leikkiä hyppyradalla, piirtää, leikkiä leluilla ja viettää laatuaikaa koko perheen voimin! Leevin kotipesästä löytyy myös WC:t, joten voit viettää huolettoman ja hauskan päivän Leevilandian uusimmissa sisätiloissa! Etelän tuolihissin ollessa kiinni, joudumme sulkemaan Leevin kotipesän.

Leevi-ahma

Leevi- ahma vierailee Leevilandiassa lähes päivittäin Leevi on ystävällinen hupsuttelija, mutta hiukan ujo. Leevi ei aina uskaltaudu ihmisten luo, mutta lapset ovat hänen mielestään kivoja. Leevin saatat löytää laskettelemasta, pulkkailemasta, tuubimäestä, leikkimästä, pelailemasta tai tanssahtelemasta.

Tulistelupaikka

Leevilandiasta löytyy tulistelupaikka, jossa voi avotulella paistaa omia makkaroita tai vaikkapa vaahtokarkkeja, syödä omia eväitä sekä lämmitellä varpaita ja sormia! Tulistelupaikan vierestä löytyy myös ikimuistoinen kuvauspaikka Levin 60-vuotisjuhlien kunniaksi!

LEEVILANDIA-ALUEKARTTA 2024

Tutustu Leevilandian palveluihin

tenavatokka

Muksutupa

Muksutupa on perheen pienimpien lastenhoitopaikka Etelärinteiden South Pointilla, jossa lapset voivat viettää aikaa turvallisesti "päivähoidossa" peuhaten ja askarrellen aikuisten ulkoillessa tai shoppaillessa. Ulkoleikit peuhataan viereisessä Leevilandiassa.

Vuokraamme myös lastenhoitovarusteita. Varaa hoitopaikka ja lastenhoitovarusteet etukäteen verkkokaupastamme. Hoitoajankohtia on vain rajoitetusti saatavilla, joten tarkista saatavuus verkkokaupan tuotekalenterista.

Muksutuvan hoitohinnat 27.11.2023-30.4.2024

  • Pikkuporot (3 tuntia) klo 9.30–12.30 hinta 35 €
  • Pikkuahmat (3 tuntia ) klo 14.00–17.00 hinta 35 €

Vuokraamme myös lastenhoitovarusteita

  • rattaat 5 € / vrk - 30 € / viikko
  • matkasänky 5 € / vrk - 30 € / viikko
  • syöttötuoli 5 € / vrk - 30 € / viikko
lsr leevi

Leevilandian viikko-ohjelma