Snow parkit
levi south park snow park
Kuva: Harri Lindfors / SHKY

Snow parkit

LEVI SOUTH PARK

Leviltä löytyy kaikkiaan neljä eritasoista parkkialuetta: Eturinteiden Street / Fun Park, sekä Levi South Park ja Junior South Park Etelärinteillä ja Mini Park Leevilandiassa. Eturinteiden Street koki muodon muutoksen talvella 2021 ja tilalle avattiin täysin uudistunut Fun Park.

Pidennetty Levi South Park Etelärinteillä on puolestaan jokaisen parkkilaskijan unelma. South Park on lähes kilometrin mittainen, yhdistellen monipuolisesti bokseja ja reilejä samalle runille.

Parkkisääntöihin voit tutustua tarkemmin täällä!

SOUTH PARK

Levi South Parkin reilit, hyppyrit ja muut elementit on tehty erityisalueelle 9.2-rinteeseen. South Park on lähes kilometrin mittainen, joka mahdollistaa hypyt ja reilauksen samalla runilla. South Parkiin on tehty valaistus ja tehokas lumetus 18 automaattitykillä, joiden ansiosta kautta jatketaan vappuun asti. Yhteensä South Parkissa on 25-30 erilaisia obstaakkelia lumitilanteesta riippuen.

JUNIOR SOUTH PARK, MINI PARK & FUN PARK

JUNIOR SOUTH PARK

9-hissin toisella puolella 9.1-rinteestä löytyy pienemmän mittakaavan Junior South Park, josta löytyy hieman matalampia hyppyreitä ja helpompia reilejä ja pressejä sekä aaltoatuja. Junior South Park soveltuu hyvin aloittelijoille sekä keskitason laskijoille.

MINI PARK

Pienemmille lapsille ja ensikertalaisille löytyy Etelärinteiden Leevilandiasta lisäksi Mini Park, jossa on kaikista pienimmät pressit ja obstaakkelit, joilla lähteä alkuun freestyle-laskemiseen.

FUN PARK

Eturinteen Street koki muodon muutoksen talvella 2021, kun tilalle avattiin täysin uudistunut Fun Park. Fun Parkista löytyy lumesta tehtyjä muotoja ja lisäksi eturinteiltä löytyy myös kumpareikko sekä automaattisesti aikaa ottava Audi e-tron race pujottelurata.

hiihtokoulu

PARKKILASKEMISEN ALKEET

Hypyt ja reilit kiehtovat etenkin nuoria laskijoita. Parkkilaskemisen perusjuttuihin ja etikettiin onkin hyvä tutustua ennen parkkilaskun aloittamista. Paras ja sujuvin tapa aloittaa parkkilasku on Levin hiihtokoulussa, jossa osaavat kouluttajat auttavat tutustumaan lajiin sekä erilaisiin elementteihin turvallisesti ja hallitusti. Parkkikouluja järjestetään 8-15-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kysy lisää parkkikoulusta!

Making of Levi Snow Park