RATAVARAUKSET
levi ski resort

RATAVARAUKSET

Alppihiihtoseurat voivat varata harjoitusalueita veloituksetta käyttöönsä. Oheisessa kalenterissa näkyvät alppihiihtoseurojen etukäteen varattavissa olevat rinnealueet. Ratavuorot tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen harjoituksen ajankohtaa. Varaamme oikeudet muutoksiin kuten ratavuorojen lisäyksiin, poistoihin ja harjoitusryhmien yhdistämiseen. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallisille. Tavoitteena on, että kaikki halukkaat saavat mahdollisimman paljon laadukasta harjoitusaikaa. Levin rinteet ovat kuitenkin osan aikaa kaudesta varattu vain yleisökäyttöön, jolloin ratavuoroja ei valitettavasti ole mahdollista saada.

Levin treeniryhmiä- ja ratavarauksia koordinoi Jukka Leino. Ratavarauksista ota yhteyttä sähköpostitse Jukka Leinoon training@levi.fi.

Tutustu Levin ohjeistuksiin rataryhmille sekä koronaohjeistuksiin.

HARJOITTELUUN VARATUT RINNEALUEET

  • E1/ 1, 2 ja 3 Eturinteillä Levi Summitista North–tuolihissin ala-asemalle. Ylhäältä katsottuna 1-rata vasemmalla, 2-rata keskellä ja 3-rata oikealla.

  • Alpine Training Park ATP-A/ B ja C: A ja B ensisijaisesti pujotteluun, C suurpujotteluun. Rata A on lähimpänä 13-hissiä.

  • G2/ 1: Levi Black eli kisarinne. Vain pujottelu. Suurpujottelun startista pujottelun starttiin, ylhäältä katsottuna rinteen vasen laita.

  • W.3 yläosa A ja B W.3-rinne sijaitsee uudella Levi West -tuolihissillä, G2-rinteen eteläpuolella. Ylhäältä katsottuna pujotteluun varattavissa vasemmalla A-rata ja vieressä B.

  • W.3 Uusi W.3-rinne sijaitsee uuden Levi West -tuolihissin kupeessa. Rinteen laskijan oikea laita on varattavissa suurpujotteluharjoitteluun.

Ohjattujen lajiharjoitteluryhmien rinneturvallisuutta koskevat ehdot. Nämä ehdot on laadittu Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY) toimesta. Näiden ehtojen lisäksi noudatamme Levillä myös hiihtokeskuskohtaisia ratavuorojen varaus- ja peruutusehtoja.

Lisätiedot ja varaukset: training@levi.fi