Arctic Camp Tent - Pokka aamiaisella

Kittilän kunta
Iglut
2 sänkyä
0 kpl
Ei lemmikkejä

Kuvittele tuhansia hehtaareja lappilaista erämaata. Stressi kaikkoaa ja tilalle tulee tyyneys. Rauha ja hiljaisuus tekevät sinulle hyvää. Kaikki oleellinen, eikä mitään turhaa. Keho rentoutuu ja mieli lepää.


Olet löytänyt jotain ainutlaatuista. Tällaista et löydä mistään muualta. Tervetuloa ArcticCampTent, Pokkaan.


ArcticCampTent, Pokka on innovatiivinen ja korkeatasoinen matkailuelämys ja ikimuistoinen luontokokemus erityisesti pariskunnille, 2-4 hengen perheille tai pienille kaveriporukoille Kittilän, Pokassa, keskellä lappilaista erämaata. Ainutlaatuinen matkailupalvelu yhdistää unohtumattoman elämyksen loistavaan palveluun, suomalaiseen muotoiluun, lihasvoimalla tehtävään luonnossa liikkumiseen ja paikalliseen lähiruokaan sekä kulttuuriin, unohtumattomilla tarinoilla terästettynä.


Elämyksen tukikohtana toimii Aapelinmäki, tunnelmallinen kelosta tehty erämökki Pokan kylässä 70km Leviltä pohjoiseen keskellä laajoja valtionmaita. Erämökin yhteydessä kaksi laadukasta Glamping-telttaa majoittavat tunnelmallisesti arktisissa olosuhteissa. Suoraan syliisi avautuva Lapin luonto, asiat oikeisiin mittasuhteisiin asettava rauha sekä paikallinen ruoka palkitsevat.


Autenttinen matkailuelämys pitää sisällään kiireetöntä oloa ja elämän pienistä asioista, kuten ympäröivästä luonnosta ja hiljaisuudesta nauttimista. Pokan kylään ja persooniin tutustumista. Mökin ja puusaunan lämmitystä. Omaa aikaa ja rentoutumista. Tulistelua ja tarinointia. Mahdollisuus nähdä revontulet. Mökkielämää kuin silloin ennen. Nykyajan mukavuuksilla täydennettynä.


Huomioitavaa


Palvelu on korkeatasoinen ja tarkoitettu hyvin pienille ryhmille, jonka ansiosta turvallisuus on taattu myös koronan kaltaisen kriisin jälkimainingeissa. Majoittumiseen 2 kpl 2 hengen Glamping-telttoja. Kelomökki lisää mukavuutta toimimalla käytännöllisenä vastaanotto- ja aamiaistilana. Tilava tupa ja tunnelmallinen sauna. Mökissä ei ole sähköä, lämmitys vanhan ajan tapaan. Teltoissa öljy-ja kaasulämmitys.


Hinnat:


  • Aamupalan kanssa 349e/vrk/2 hlöä

  • Aamupala+illallinen 399e/vrk/2 hlöä
  • varaamo.levi.fi

    Sijainti