Sky Suite - Hotel Levi Panorama, sis. aamiainen

Levikeskus
Iglut
2+2 sänkyä
0 kpl
Ei lemmikkejä

Sky Suitessa voi viettää yön hotellihuoneen sviitin yhteydessä olevassa lasikattoisessa iglussa Lapin taivaan alla, mutta halutessaan voi myös käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.
Hotellin ylemmissä kerroksissa 4, 5 ja 6 sijaitsevissa Sky Suiteissa on yhdistetty oleskelu- ja makuuhuone, kylpyhuone, jossa on kylpyamme, sekä lasitettu oleskelualue joka tuo maiseman lähelle.
Huoneista on näkymät laskettelurinteeseen ja Levin tunturikylään. Huoneessa on kaksi 100cm leveää vuodetta ja vuodesohva, josta voidaan sijata 120cm leveä lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle.
Lasitettu oleskelualue on kalustettu mukavalla istuinryhmällä ja parivuoteella, ja siellä voi halutessaan myös yöpyä. Huone on kooltaan 37m² ja lasi-iglu 31m².
Hotelli Levin eturinteessä
Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa korkeatasoista majoitusta Levillä. Levin keskustan yläpuolella sijaitsevaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla, eturinteen portaita pitkin tai autolla. Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli sijaitsee Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Hotel Levi Panoraman maisemat kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

varaamo.levi.fi

Sijainti

  • Tunturitie 205, 99130 Sirkka
  • Levikeskus
  • Etäisyys Levikeskukseen 0,00 km