Administer Oy

Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys toimii muun Suomen lisäksi jo kolmella paikkakunnalla Lapissa: Rovaniemellä, Muoniossa ja nyt Levillä!

Kasvava ja monipuolinen sähköisen taloushallinnon palveluyritys

Administer on suomalainen, sähköisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Reaaliaikaisten sähköisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joiden jatkuva koulutus takaa palvelun tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun.

Asiakkainamme on eri alan yrityksiä pörssiyhtiöistä yhden miehen konsulttitoimistoihin. Lapin alueella asiakkainamme on myöskin kasvava joukko matkailu- ja majoitusalan yrityksiä, sekä ohjelmapalveluyrityksiä.

Reaaliaikainen taloushallinto käsiesi ulottuvilla

Tarjoamme yrityksellesi tehokkaan sähköisen taloushallinnon: ympäristöystävällisen, paperittoman taloushallinnon, joka on integroitavissa yrityksesi järjestelmiin ja prosesseihin. Saat meiltä sähköisen taloushallinnon ohjelmistot sekä palvelut yhdessä ja samassa paketissa.

Ulkoistamalla taloushallintosi säästät niin aikaa kuin rahaa, saat varmuutta yrityksesi talouteen ja pääset seuraamaan yrityksesi talouden tapahtumia reaaliaikaisesti helppokäyttöisen eFina-ohjelmiston tietokannasta.

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! Palaverissa tutustutaan toimintaanne, ja saatte palaverin päätteeksi meiltä konkreettisen ehdotuksen siitä, miten taloushallintoanne voidaan tehostaa.

 

Sijainti

  • Levintie 1590 (Levi Hotel Spa / kokouskeidas), Levi 99130