Arcandia

Uusi arktinen elämyspuisto Levillä, joka tarjoaa fantasia ja toiminta -elämyksiä ensisijaisesti aikuisille, mutta myös perheen pienimmät ovat tervetulleita aikuisten seurassa tiettyihin ohjelmiin.

Arcandia palvelee etenkin toimintaa kaipaavia mutta myös niitä, jotka tahtovat vain ihastella aluetta näkö- ja makuaistein.

Puiston valo- ja savuefektit sekä musiikkimaailma saavat kävijänsä tuntemaan, kuin olisivat juuri kävelleet sisään eeppiseen fantasia-/seikkailu-/toimintaelokuvaan.

Arcandian 1. kausi jakautuu neljään eri elämysalueeseen: 

Arcandiakylä  -  Hunter´s Hut -ravintolakota, tapaamispaikka, wc:t

Toimintapuisto  -  Sotilaat, Metsästäjät, Arktiset Nälkäpelit

Shamaanikylä  -  Shamaanisotureiden koulutus, Shaman´s Cave -kammi

Arctic Colosseum  -  Lumipallot ja lumipallosodat, muut tilaisuudet ja tapahtumat

Lisätietoja elämyksistämme: www.arcandia.fi 

Arcandian yleisille alueille ei ole erikseen sisäänpääsymaksua ensimmäisellä kaudellamme (lokakuu 2020 - huhtikuu 2021). Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uuteen puistoomme!

​Lippuja elämyksiimme voi ostaa myös paikan päältä, mutta suosittelemme aina varmistamaan ja varaamaan paikat etukäteen.

  • Rakennamme puistoa nyt kesällä 2020 ja pyrimme avaamaan elämysalueet mahdollisimman pian. Tavoitteenamme olisi saada Arcandiakylä ja Toimintapuisto auki viimeistään lokakuussa, Shamaanikylä marraskuussa sekä Arctic Colosseum joulukuussa. Päivitämme aukioloajat heti kun tiedämme näistä tarkemmin.
  • Kaakkoisrinteentie
    99130 LEVI
  • +358 40 5393764
  • https://www.arcandia.fi/
  • info@arcandia.fi

Sijainti

  • Kaakkoisrinteentie, LEVI 99130