Arcandia

Uusi Arktinen Elämyspuisto Levillä, joka tarjoaa fantasia ja toiminta -elämyksiä ensisijaisesti aikuisille, mutta myös perheen pienimmät ovat tervetulleita aikuisten seurassa.

Arcandia palvelee etenkin toimintaa kaipaavia mutta myös niitä, jotka tahtovat vain ihastella aluetta näkö- ja makuaistein.

Puiston valo- ja savuefektit sekä musiikkimaailma saavat kävijänsä tuntemaan, kuin olisivat juuri kävelleet sisään eeppiseen fantasia-/seikkailu-/toimintaelokuvaan.

Arcandian 1. kausi jakautuu neljään eri elämysalueeseen: 

Arcandiakylä  -  Hunter´s Hut -ravintolakota, Kyläpelit, Noidi (Lapin Noita), Pimeyden Polku

Toimintapuisto  -  Sotilaat, Metsästäjät, Arktiset Nälkäpelit. 

Shamaanikylä  -  Shamaanisotureiden Koulutus

Arctic Colosseum  -  Knockerballs, Nordic Gladiators, muut tilaisuudet ja tapahtumat. 

Lisätietoja elämyksistämme: www.arcandia.fi 

Puistopassin ja lippuja elämyksiimme voi ostaa myös paikan päältä, mutta suosittelemme ehottomasti aina ostamaan passin tai varaamaan paikat isompiin elämyksiimme etukäteen. Arcandiakylän NON STOP elämykset, kuten Kyläpelit, Knockerballit (kunhan lunta maassa) ja Noidi pyörivät yleensä aina puiston aukioloaikoina pois sulkien yksityistilaisuudet ja poikkeustilanteet. Nämä elämykset maksetaan Arcandiarahalla (1-4 rahaa/elämys), joita voi ostaa myös paikan päältä lipunmyynnistä taikka Hunter´s Hut -ravintolastamme 3€/raha.

Puistossamme kuvaaminen on sallittua.

  • Puisto on toistaiseksi suljettu yleisöltä vallitsevan tilanteen johdosta. Vain yksityisiä ryhmiä otetaan vastaan ennakkotilauksella mahdollisuuksien mukaisesti. Puisto avataan jälleen yleisölle 6.10.2021. Olemme Lokakuussa auki yleisölle keskiviikkoisin ja torstaisin klo. 19-22.00. Marraskuussa ti-to klo. 18-21.00 ja joulukuussa ma-la klo. 15-22.00. Näiden lisäksi perjantaina 29.10 vietämme Arcandia Eclipse (Halloween) yleisötapahtumaa klo. 17-24.00. Lisätietoja sivuiltamme www.arcandia.fi. Tervetuloa!
  • Kaakkoisrinteentie 2
    99130 LEVI
  • +358 40 5393764
  • https://www.arcandia.fi/
  • info@arcandia.fi
  • Tämän sivun päivityksistä vastaa kyseinen yritys.

Sijainti

  • Kaakkoisrinteentie 2, LEVI 99130