Aurora Pyramids

Aurora pyramidit – Nauti näkymistä lasikaton alla.

Aurora pyramidit – Nauti näkymistä lasikaton alla

Pohjoisen maisemissa, puhtaiden vesien ja upeiden luonnonmetsien keskeltä löydät ainutlaatuisen ja vaikuttavan majoituskohteen – Aurora pyramidit. Luonnon voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä, kun katselet revontulia ylellisen Aurora-pyramidin lasikaton läpi.

Aurora pyramidit sijaitsevat keskellä Lapin luontoa ja maisemia. Kautta historian pyramidin muoto on tuonut positiivisia vaikutuksia ja pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Pyramidit ovat linjassa magneettisen Pohjoisen kanssa. Tämä vahvistaa energiaa ja negatiivisten ionien muodostumista, joilla on edullinen vaikutus kehoon. Pyramidit ja Aurora Borealis – revontulet – muodostavat voimaannuttavan kokemuksen ja vievät matkailijan lähemmäs tasapainoa luonnon kanssa.

Tämä ainutlaatuinen paikka sijaitsee vain kahdeksan kilometrin päässä Levin keskustasta. Puhtaan pohjoisen luonnon keskellä ja tähtitaivaan alla ei ole katuvaloja ja velvoitteita, vain rauhaa ja elämän iloa. Täälä voit kokea sellaisia aktiviteetteja ja hetkiä, jolloin aika tuntuu menettävän merkityksensä.

Aurinkoenergiaa hyödyntävät lasipyramidit ovat avoinna ympäri vuoden ja löydät niistä kaiken tarvittavan. Tilat ovat kauniisti sisustettuja ja niissä on hienoja yksityiskohtia. Tilava majoitus sopii pariskunnille tai kolmen hengen ryhmille. Lasikatto mahdollistaa upean näkymän ylellisten moottorivuoteiden yläpuolelle. Pyramideissa on ilmastointi, kylpyhuone, kylpytakit ja tossut, kahvinkeitin, ylelliset vuodevaatteet ja tyynyvalikoima.

Upea kokemus luonnon voimien keskellä – saavuta tasapaino ja kerää energiaa arjen haasteisiin.

Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla.

Lisätietoja sales@hulluporo.fi  tai Puh. 016 6510 500

Sijainti

  • Revontultentie 50, Köngäs 99140