AuroraHut

AuroraHut luo täysin uuden trendin Eco-luksus matkailuun ja se tarjoaa uuden tavan kokea Arktiset luontoelämykset – siellä missä ne ovat parhaimmillaan ja mahdollisuuden tarjota elämyksiä keskellä luontoa revontulien ja yöttömän yön loisteessa paikoissa, joissa se ei ole ollut aiemmin mahdollista.

AuroraHut-igluvene on ekologinen liikuteltava ja kelluva majoitusratkaisu ja ikkuna arktiseen luontoon. Haluamme vahvistaa ja kehittää AuroraHut-yhteistyökumppaneidemme ympärivuotista elämystoiminnan kannattavuutta sekä tarjota huikeista luontoelämyksistä nauttiville ennennäkemättömän Eco-luksus elämyskokonaisuuden.

AuroraHut – Uusi edelläkävijäkonsepti monipuolisempaan luksusmatkailuun

AuroraHut luo täysin uuden trendin Eco-luksus matkailuun ja se tarjoaa uuden tavan kokea Arktiset luontoelämykset- siellä missä ne ovat parhaimmillaan ja mahdollisuuden tarjota elämyksiä keskellä luontoa revontulien ja yöttömän yön loisteessa paikoissa, joissa se ei ole ollut aiemmin mahdollista.  AuroraHut- igluvene on ekologinen liikuteltava ja kelluva majoitusratkaisu ja ikkuna arktiseen luontoon. Haluamme vahvistaa ja kehittää AuroraHut- yhteistyökumppaneidemme ympärivuotista elämystoiminnan kannattavuutta sekä tarjota huikeista luontoelämyksistä nauttiville ennennäkemättömän Eco-luksus elämyskokonaisuuden.

AuroraHut® on vastaus ekologisempaan luontomatkailuun

Herkkiin luontokohteisiin kevyesti siirtyvä ja jälkiä jättämätön AuroraHut® on tervetullut majoitusratkaisu tavallisen, paljon luontomuutoksia aiheuttavan majoitusrakentamisen jatkoksi. Myös AuroraHut® majoittumisen tavoitteena on kuormittaa mahdollisimman vähän luontoa.

 • WC on kompostoiva ja nesteet kerätään septitankkiin.
 • Pesuvedet johdetaan puhdistettuna hiilisuodattimen läpi takaisin luontoon.
 • Veden lämmitys ei vie energiaa, eksotiikkaa luonnon vedessä peseytymiseen.
 • Talvella oman avannon ylivertainen peseytymiskokemus on helppo järjestää.
 • Hygieniavarustukseen kuuluvat biohajoavat pesuaineet ja kosteuspyyhkeet. 
 • Led-valojen ja puhelinten sähkö tuotetaan aurinko- ja biopolttokennoilla.
 • Rakenne on kauttaaltaan energiatehokas, ikkunat parasta matalaenergiatasoa.
 • Uusiutuvaa biodieseliä käyttävä lämmitys kuluttaa vähän kovallakin pakkasella.
 • Lajitteleva jätekerääjä keittiössä opastaa roskat asianmukaiseen kiertoon.

AuroraHut® on suojattu EU-mallisuojalla ja sillä on mallisuojat Venäjällä, Islannissa ja Kanadassa. USA:n ja Norjan mallisuojat ovat vireillä. 

AuroraHut-kohdemajoitus

On sanottu, että luontoystävällinen majoittuminen luontokohteen äärellä olisi nousemassa uudeksi matkailutrendiksi. AuroraHut® vastaa tähän trendiin tuomalla markkinoille ekologisen kohdemajoitus-konseptin. Matkailijat voivat nyt ensimmäistä kertaa myös majoittua haaveilemiensa luontoelämysten äärellä, jopa syvällä erämaassa ilman mitään erätaitoja tai hankittuja varusteita. Ajankohtaan nähden kiinnostavaan luontokohteeseen siirretty AuroraHut® majoittaa matkailijat tasokkaasti ja hyvällä omalla tunnolla.

 • Ilmastoa kuormittava edestakainen liikennöinti minimoituu.
 • Busseissa istumisten sijaan enemmän aikaa luonnon tarkkailuun ja aktiviteettien kokemiseen.
 • Lomasta tulee nautittavampaa ja yöpymiskokemuksista kaikkine luonnon ilmiöineen ikimuistoisia.
 • Paikalliset asukkaat ja heidän tarjoamat palveluaktiviteetit koettavissa aidossa ympäristössään
 • AuroraHut® näyttää kuinka mukavasti voi majoittua luonnon ehdoilla luontoa kunnioittaen.

Helppo siirtää parhaiden elämysten äärelle

AuroraHut® -igluvene™ tekee mukavan kohdemajoituksen nyt mahdolliseksi. Kevyenä ja kelluvana se on helppo siirtää matkailijoita kiinnostavaan elämyspaikkaan. Matkailijat ihastuvat ikihyväksi saadessaan myös majoittua premium-tasoisesti ihailemassaan paikassa. Missä sinä haluat heidät majoittaa? Matkailuyrittäjänä saat nyt päästää mielikuvituksesi toden teolla valloilleen. Talvella AuroraHut® kulkee lumessa tavallisen moottorikelkan perässä. Pohjan profiilissa on liukujalakset valmiina. Kesällä igluvene liikkuu kevyesti veden pinnalla joko omalla moottorilla tai hinaamalla kevyellä moottoriveneellä. Kuivalla maalla AuroraHut® kulkee trailerilla mönkijän vetämänä.
Maantiekuljetuksiin riittää alle 4 metrin leveäkuljetus varustettuna yhdellä varoitusautolla.

AURORAHUT LIVES WITH THE SEASON!

Sijainti

 • Pilaritie 2, Ylivieska 84100