Eanan Levi

VIP ja pienryhmä aktiviteetit Levin alueella. Meiltä huskyt, porot, lumikengät, erä sauna ja lämmin panoraama reki! Sekä paljon muita aktiviteetteja!

Tervetuloa kokemaan erilaisia elämyksiä meidän kanssamme! Olemme erikoistuneet VIP sekä pienryhmien palveluun joten aika ja laatu kulkevat käsikädessä. Meiltä löytyy kuljetukset, varusteet sekä itsetuotetut leivonnaiset ja välipalat safareillemme. Järjestämme myös lounaita ja illallisia tilauksesta. Teemme yhteistyötä paikallisen husky kennelin kanssa ja järjestämme unohtumattomia husky ajeluita heidän kanssaan! Joko olet päässyt rapsuttelemaan suloisia Huskeja?

Meiltä löytyy myös perheen omat porot joita pääsee silittämään ja jopa poroajelulle! Illan hämärtyessä voit joka hypätä lämpimän panoraama reen kyytiin ja suunnata erämaahan Etiäis kodalle odottelemaan illan revontuli näytöstä tai me viemme sinut Vellamo eräsaunalle saunomaan ja nauttimaan illallisesta siellä! Valikoimistamme löytyy myös lumikengät, varusteet, pilkkikamat, ym. 

Jos kuitenkin haluat jotain erilaista ota yhteyttä meihin ja osta itsellesi opas palvelu ja kyyditys haluamaasi kohteeseen!

Eikö olisi jo aika suunnata Lappiin ja nauttimaan omasta ajasta perheesi kanssa? Olet sen ansainnut!

Sijainti

  • Levin ympärystie 667, Sirkka 99130