Hotelli Taivaanvalkeat

Hotelli Taivaanvalkeat säväyttää kauneudellaan. Taivaanvalkeat tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja kokouspalveluita. Hotellissa on 13 kpl 2-3 hengen huonetta, kaksi sisäsaunaa, takkahuone, tupa ja aamiaishuone. Lisäksi rantasauna ja Revontulikota.

Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan vailla vertaa. Ainutlaatuinen Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä Ounasjoen rauhallisissa rantamaisemissa. Taivaanvalkeat on unohtumaton elämys, erinomainen paikka ryhmille, perheille ja heille jotka haluavat kokea jotain erilaista.

Taivaanvalkeista löytyy lapintuoksuista ylellisyyttä ja taivaallisia makunautintoja. Kehyksenä Lapin lumoava luonto, maalaismaisema ja mykistävä hiljaisuus.

Taivaanvalkeiden huoneet on remontoitu lattiasta kattoon kesällä 2014. Mummolan makuisia huoneita on yhteensä 13 ja kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone (suihku/wc). Taivaanvalkeiden 120 m² sali sopii myös kokouksille. Ulkona voimme tarjota ruokailuja jopa 300 henkilölle.

Revontulikota on kaksikerroksinen kota, joka on suunniteltu erityisesti revontulten katsomista varten. Nauti herkullisesta illallisesta avotulen äärellä ja ihaile tuikkivia tähtiä ja revontulia yläkerran ikkunoista.

Taivaanvalkeiden tilavaan rantasaunaan Ounasjoen rantatörmällä mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla. 100-vuotiaan hirsisaunan pehmeät löylyt ravitsevat sekä sielua että ruumista. Saunassa voit valita joko turve- tai hunajasaunan tai vaikka molemmat ja lopuksi kokeilla avantoa. Mikäli avantouinti ei houkuta sinua voit hypätä kuumaan altaaseen tai aromaterapiakylpyyn poreammeessa keskiyön auringon ja revontulten alla.

Sijainti

  • Palosaarentie 30, Köngäs 99140