Joulupukin ja Joulumuorin tapaaminen Piilopirtissä Levillä

Joulupukki tunnetaan ympäri maailmaa! Hän rakastaa kaikkia maailman lapsia ja lempeällä olemuksellaan hän antaa rakkautta ja iloa joka puolelle. Joulupukki ja Joulumuori odottavat Sinua vierailulle Levitunturin kupeessa!

Joulupukki ja Joulumuori asuvat Korvatunturilla, mutta vain harva tietää, että heillä on viihtyisä piilopirtti Levitunturin kupeessa. Joulupukki perheineen tulee aina viettämään joulua Levitunturille. 

Joulupukin Piilopirtin ympäristö on lumoavaa seutua. Hohtavan valkoiset lumikinokset ympäröivät taloa ja tähdet tuikkivat tummalla taivaalla. Kylminä talviöinä loimuavat revontulet tanssivat taivaalla ja joskus ne ovat niin voimakkaita, että sisälläkin saattavat valot vilkkua. 

Sisällä pirtissä on kuitenkin lämmintä ja kodikasta. Joulumuori istuu takkatulen ääressä ja tarinoi lempeällä äänellään, millaista elämä on kaukaisessa Lapinmaassa ja millaista se on ollut hänen nuoruudessaan. Joulumuori kertoo jouluperinteistään ja siitä millainen Joulupukki oli, kun he leikkivät lapsina yhdessä. Tarinoiden lomassa Joulumuori tarjoilee lämmintä joulujuomaa ja itse leipomiaan pipareita. 

Tonttu paljastaa sinulle suuren salaisuuden siitä, miten tontut oikeasti syntyvät ja vie sinut pienelle vierailulle Tonttujen Taloon. Joulun aikaan pienet tontut ovat kiireisinä töissään ja vikkelinä olentoina ne viilettävät usein näkymättömissä. Tarkkasilmäinen voi kuitenkin nähdä punaisen nutun vilahtavan lumikinosten lomaan tai talon nurkan taakse! 

Joulupukki istuu rauhallisena työpöytänsä takana ja tarkistaa salaisuuksien kirjastaan mitä tontut ovat kirjoittaneet lapsista, kun ovat käyneet tutkimusreissuillaan. Voit myös kirjoittaa kirjeen ja viime hetken toivelistan Joulupukille. 

Lähde jännittävälle ja ikimuistoiselle vierailulle Joulupukin Piilopirttiin! 

Tonttu lyhtyineen hakee sinut mukaansa ja voitte hipsiä yhdessä Joulupukin salaiseen Piilopirttiin. 

Sijainti