Joulupukki & Joulumuori / Lapin Saaga

Joulupukki tunnetaan ympäri maailmaa! Hän rakastaa kaikkia maailman lapsia ja lempeällä olemuksellaan hän antaa rakkautta ja iloa kaikkialle maailmaan. Joulupukki ja Joulumuori odottavat Sinua vierailulle Levitunturin kupeessa!

Joulupukin Piilopirtti Levillä!

Joulupukki ja Joulumuori asuvat Korvatunturilla, mutta vain harva tietää, että heillä on viihtyisä piilopirtti Levitunturin kupeessa. Joulupukki perheineen tulee aina viettämään joulua Levitunturille.

Joulupukin Piilopirtin ympäristö on lumoavaa seutua. Hohtavan valkoiset lumikinokset ympäröivät taloa ja tähdet tuikkivat tummalla taivaalla. Kylminä talviöinä loimuavat revontulet tanssivat taivaalla ja joskus ne ovat niin voimakkaita, että sisälläkin saattavat valot vilkkua.

Sisällä pirtissä on kuitenkin lämmintä ja viihtyisää ja Joulumuori istuu takkatulen ääressä kertomassa tarinoitaan. Hän kertoo lempeällä äänellään millaista elämä on kaukaisessa Lapinmaassa ja millaista se on ollut hänen nuoruudessaan. Joulumuori kertoo jouluperinteistään ja siitä millainen Joulupukki oli, kun he leikkivät lapsina yhdessä. Joulumuori tarjoilee lämmintä joulujuomaa ja tarjoilee itse leipomiaan pipareita.

Iloiset ja veikeät tontut kertovat sinulle suuren salaisuuden siitä, miten tontut oikeasti syntyvät ja vievät sinut pienelle vierailulle Tonttujen Taloon. Tontut ovat kovia leikkimään ja voittekin yhdessä touhuta ja leikkiä pihalla talvisia leikkejä.

Joulupukki istuu rauhallisena työpöytänsä takana ja tarkistaa salaisuuksien kirjastaan mitä tontut ovat kirjoittaneet lapsista, kun ovat käyneet tutkimusreissuillaan. Voit myöskin kirjoittaa kirjeen ja viime hetken toivelistan Joulupukille ja ennen lähtöä Tonttu Filmi ottaa valokuvan perheestänne Joulupukin ja Joulumuorin kanssa. Kuvan voi noutaa seuraavana päivänä Santa's Shopista.

Lähde jännittävälle ja ikimuistoiselle vierailulle Joulupukin Piilopirttiin!

Tonttu lyhtyineen hakee sinut mukaansa ja voitte hipsiä yhdessä Joulupukin salaiseen Piilopirttiin.

Sijainti