K-Market LevinPoro

Levin keskustasta n.2km Kittilän suuntaan, aivan gondolin ja seikkailupuiston tuntumassa sijaitseva moderni ruokakauppa. LevinPoro on myös ensimmäinen ruokakauppa heti Leville tultaessa tilavine parkkipaikkoineen, josta löytyy myös ruoan 24h-verkkokauppa!

Meiltä K-Market LevinPorosta Löydät helposti ja nopeasti kaikki Sinun, Teidän, Perheenne tai Seurueenne kaikki ruoka- ja juomatarvikkeet ja nimemme mukaan myös kattavan valikoiman poronlihatuotteita ja -jalosteita, myös paikalliselta tuottajalta. 

Saatavilla on aina tuoretta Take Away-kahvia ja runsas valikoima omassa paistouunissamme paistettua leipää, makeita leivonnaisia ja suolaisia herkkuja niin pieneen, kuin isoon nälkään. Runsaasta uusitusta hedelmä- ja vihannesosastoltamme löydät aina ajankohtaiset ja tuoreet HeVit ruokapöytäänne.

Kotimaisuus kunniaan LevinPoron kauppiaalle ja henkilökunnalle Kotimaisuus on tärkeä asia ruokapöydässä, olemme siis merkinneet kauppamme Kotimaiset tuotteet koko myymälässä sinisillä Hyvää Suomesta-tageilla. Ostoksianne helpottaaksemme olemme merkinneet kattavasti myös erikoisruokavaliotuotteet; kuten gluteenittomat, laktoosittomat, vähälaktoosiset, luomun, sokerittomat ja lisäaineettomat tuotteet.

K-Market LevinPoro uudistuu Kesän 2019 aikana myymäläämme rakentui uusi kauppiaan lanseeraama "Hyvinvointisuora", josta löydät helposti kaikki hyvinvointia tukevat elintarvikkeet, lisäravinteet, juomat ja proteiinituotteet. Valikoimamme tällä saralla kasvaa koko ajan.

Syksyn 2019 aikana myymälämme sisääntulo remontoidaan ja saamme tilaa myös irtokarkkihyllylle, appelsiininpuristusmehukoneelle ja kauan odotetuille kaviaareille. Kaviaareja saapuu meille myyntiin kolmea eri lajiketta; Venäläinen sampi / Russian Sturgeon, Valkoinen sampi / White Sturgeon ja Siperiansampi / Siberian Sturgeon.

K-Market LevinPoro on moderni ja uudistuva lähikauppa, jossa on helppo ja nopea asioida Levin tilavimman parkkipaikan ansiosta! Tervetuloa ostoksille K-Market LevinPoroon PoronPortti-liikekeskukseen toivottaa kauppias Pirre Mahlberg henkilökuntineen.

Sijainti

  • Liikekeskus PoronPortti, Tunturitie 2, Sirkka - Levitunturi 99130