Kattava Catering Levi

ENEMMÄN KUIN PITOPALVELU! Kattava Catering toteuttaa ammattitaidolla niin pienten kuin suurienkin tapahtumien sekä juhlien ruoat ja juomat kokonaisvaltaisesti. Ruoan ohella saat kauttamme tilaisuuteesi myös kalusteet, astiat, somisteet ja henkilökunnan.

"Onnistumisen Resepti"

Onnistuneen tapahtuman resepti ei ole hatusta heitetty. Avullamme sinä voit huoletta keskittyä olennaiseen – huolehdimme kokonaisvaltaisesti siitä, että järjestämäsi juhla, tilaisuus tai tapahtuma onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

"PALVELUA KAIKILLA MAUSTEILLA"

Kattava Catering toteuttaa yhdessä sinun kanssasi näköisesi juhlan, joka muistetaan pitkään. Ruoan ohella saat kauttamme tilaisuuteesi myös astiat, somisteet ja henkilökunnan. Voit myös pyytää tarjousta yksittäisestä palvelustamme.

Autamme myös mielellämme mm. tilaisuuden ohjelman, sen vaatiman tekniikan, kutsujen ja kiitoskirjeiden järjestämisessä. Mikäli omat tilanne eivät sovellu tilaisuuden järjestämiseen, voimme olla avuksi myös tilavaihtoehtojen kartoittamisessa.

"AAMIAISET JA PÄIVÄLLISET MÖKILLESI"

Lomalla kuuluu rentoutua ja hemmotella itseään. Meitä saat aamiaisen tai päivällisen suoraan mökillesi toimitettuna. Suunnittelemme myös yksilöllisiä menuja ja vuokraamme kokkeja. Nauti ja rentoudu.

"TAPAHTUMIEN KESKIPISTEESSÄ"

Kattava Catering toteuttaa yhdessä yrityksesi, yhteisösi tai kaveriporukkasi kanssa teidän näköisenne tapahtuman, jota muistellaan pitkään. Olemme apunasi kaikessa tapahtuman järjestelyihin liittyvissä yksityiskohdissa. Catering-palveluiden lisäksi saat kauttamme mm. ohjelmaa, tapahtumatekniikan, graafiset palvelut ja somistukset.

Kattava Catering toimii valtakunnallisesti ja olemme saaneet erinomaista palautetta myös haastavammista, korkeamman profiilin tapahtumien järjestämisestä. Mikäli omat tilanne eivät sovellu tilaisuuden järjestämiseen, voimme olla avuksi tilavaihtoehtojen kartoittamisessa. Kysy myös vuokrattavia juhlatelttoja tapahtumaasi.

"KALUSTOA JUHLAAN KUIN JUHLAAN"

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi kaluston niin juhlaan kuin tapahtumaan; Teltat, pöydät, penkit, tuolit, astiat, narikat, messumatot, tekniikan eli aivan kaiken!

"Anna meidän auttaa - sinulle jää vain juhliminen!"

Sijainti

  • Immellompolo 1, Kittilä 99130