Kokkishoppi

Table Grill-konsepti on palvelu, jossa asiakkaalle toimitetaan pöytägrillit vaikkapa huviloihin, teemailtoihin ja yritystapahtumiin. Palveluun kuuluu esivalmistellut raaka-aineet valmiina pöytägrilliin ja koko setin toimitus/nouto Levin lähialueille.

Chefs Table -Levi palvelu tarjoaa nyt uusia mahdollisuuksia nauttia hyvästa ruoasta, jotka sopivat hyvin vallitseviin poikkeusoloihin ja tämän jälkeiseen aikaan. Palvelu vastaa asiakkaiden akuuttiin erityistoiveiden kasvavaan kysyntään. Alla julkaistava kokonaisuus, olkaa hyvät!

Table Grill -konsepti on palvelu, jossa asiakkaalle toimitetaan pöytägrillit vaikkapa huviloihin, teemailtoihin, yritystapahtumiin, tai minne tahansa. Palveluun kuuluu esivalmistellut raaka-aineet valmiina pöytägrilliin ja niiden toimitus Levin lähialueille. Kaikki ruoat ovat valmistettu ammattitaidolla kaupallisessa yhteistyössä Pohjois-Suomen parhaan K-supermarketin kanssa, joka sijaitsee Kittilässä. Raaka-aineet ovat huippu laadukkaita ja ne ovat pakattu ilmatiiviisti vakuumiin. Asiakas ei maksa raaka-aineista ylimääräistä, vaan hinta koostuu palvelusta.

Tämä on aivan loistava ja vaivaton tapa nauttia lounasta tai illallista vaikka joka päivä. Tällä konseptilla pääset hetkessä lomatunnelmiin ja hankkit todella herkullisen elämyksen ystävien, perheen tai vaikkapa työtiimisi kesken. Sosiaalista syömistä parhaimmillaan ja samalla ohjelmanumero. Laitteet on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön.

Palvelu sisältää:

  1. Teppanyaki, eli japanilaishenkisen pöytägrillin, tai keskieurooppalaisen Raclette-grillin, joka henkii alppien illanistujaistunnelmia ja lisäksi löytyy Fondue -padat.

  2. Herkut, sekä laitteiden toimituksen ja noudon joustavasti. Mahdollisuus toimittaa ennen asiakkaan saapumista kohteeseen (sopimuksen mukaan) Asiakas ei pese grillejä, nouto likaisena

  3. Syömäpuikot, servetit & pieniä tuohikertäkäyttöalustoja

  4. Isommille ryhmille toimitetaan useita laitteita (1 laite= max. 6 henk)

  5. Hinta 49€/ henkilö sis. palvelu alv:n 24%. min. 4 henk tilaus(voi tilata kahdelle, mutta laskutus ja raaka-aineet tulee 4 mukaan) ja pöytäseurueelle sama menu (vege/allergia poikkeus)

 

Table Grill – menu vaihtoehdot;

No. 1 Teppanyaki Grilli
- lohisashimi, tilliwasabi & soija
- jättirapu & kampasimpukka, valkosipuli, chili
- naudanfilee, tryffelimajoneesi & savusuola
- savustettutofu
- inkivääriä
- jumbo herkkusienisieni
- retiisi
- kevätsipuli
- kimchi

No.2 Teppanyaki ”Local Asia”
- siika- ja nieriäsashimi, tilliwasabi & soija
- poronsisäpaisti, tattimajoneesi & savusuola
- puolukkainkivääri
- marinoitu palsternakka
- sieni & rosmariini
- kimchi

No.3 Raclette Grilli
- täysrasvainen raclette-juusto
- ilmakuivattukinkku
- salami-Milano
- naudanfilee & savusuola
- jättirapu, valkosipuli& chili
- kesäkurpitsa & timjami
- tuore ananas
- tuoretta chiabatta leipää

No.4 Fondue -pata
- 1 x ramenliemi
- 1x juustofondue
- jättirapu, valkosipuli & chili
- palvipossu
- poromakkara
- kasvismix - kukkakaali, parsakaali,
kesäkurpitsa, sieni
- piparjuuri
- tuore ciabatta leipä
(huom. asiakas lämmittää itse juustofonduen ja ramenliemen)

Sijainti