Lapin koulutuskeskus REDU, Kittilän toimintayksikkö

Lapin matkailuopiston Levi-Instituutti on Kittilässä sijaitseva matkailualan koulutukseen erikoistunut maakuntayksikkö, jossa annetaan monipuolista matkailualan ja hotelli- ja ravintola-alan koulutusta erilaisten yritysten monipuolisiin tehtäviin.

Levi-Instituutissa koulutetaan hotelli- ja ravintola-alalle, sekä matkailualalle tulevaisuuden ammattilaisia ja osaajia. Koulutusta järjestetään niin nuorille kuin aikuisille. Jokaisessa koulutuksessa ratkaisevaa on opiskelijalle tehtävä henkilökohtainen ja yksilöllinen opiskelusuunnitelma ja opintopolku. Henkilökohtainen opintopolku ja tutkintoon valmistusaika on riippuvainen hakijan aikaisemmista koulutuksista sekä työkokemuksista. Yksilöllinen opintopolku sisältää myös opiskelijoille erilaisia opiskelun valintoja ja oppimisympäristöjen mahdollisuuksia.

Lappi on keskeisesti mukana kaikessa Levi-Instituutin toiminnassa. Lapin matkailu, luontomatkailu, Lapin puhdas luonto ja puhtaat raaka-aineet sekä paikallinen kulttuuri ovat meille tärkeitä. Kansainvälisten matkailijoiden kasvun myötä kansainvälisyys, vieraiden kielien ja kulttuurien osaaminen on koulutuksessa keskeistä. Oppilaitos tukee opiskelijoiden ulkomaan jaksoja, joiden aikana hankitaan osaamisesta erityisesti juuri kielitaitoon ja kulttuurien tuntemiseen.

Sijainti

  • Valtatie 82, Kittilä 99100