Lapland Driving
Lapland Driving 1

Lapland Driving

Yhdistä pohjoisen eksotiikka ja vauhdin hurma – vietä unohtumaton ajopäivä Euroopan lumisimmissa maisemissa! Lapland Drivingin upeat ajokeskukset Levin ympäristössä: Levi Rally Center ja Area X Levi!

Lapland Driving on monipuolisia ajotapahtumia ja testauspalveluja tarjoava yhtiö. Erikoisosaamistamme on etenkin talviolosuhteissa tapahtuvien ajo-ohjelmien ja testausprojektien organisoiminen. Järjestämme ohjattuja ajotapahtumia ja talviajokoulutusta sekä vuokraamme rata-alueita muun muassa testaus- ja ajoharjoittelukäyttöön.

Tarjoamme palveluja Lapissa kolmessa korkeatasoisessa ajokeskuksessa, jotka sijaitsevat Levillä ja Rovaniemellä. Levillä teitä palvelee ajokeskukset Levi Rally Center ja Area X Levi, jotka sijaitsevat vain 20 minuutin ajomatkan päässä Levi -keskuksesta.

Ajo-ohjelmamme tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja vauhdikkaita elämyksiä moottoriurheilun parissa, aiemmasta ajokokemuksestasi riippumatta. Ohjelmamme toteutetaan aina turvallisesti, kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmapalveluja yksittäisille henkilöille kuin monen sadan henkilön ryhmille.

Vuokraamme rata-alueita muun muassa ajoneuvo- ja rengastestaukseen sekä ajoharjoittelukäyttöön. Ajokeskustemme monipuoliset ajoradat, hyvin varustellut auto- ja huoltohallit sekä viihtyisät ravintolat tarjoavat tasokkaat puitteet onnistuneelle testausprojektille tai ajopäivälle. Keskuksissamme järjestät myös elämykselliset tuotelanseeraukset, kick-off tapahtumat ja muut yritystilaisuudet. Räätälöimme ja toteutamme tapahtumanne pienintä yksityiskohtaa myöten.