Lapland Hotels SnowVillage

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan mystiseen jään ja lumen maailmaan, Lapland Hotels SnowVillageen! Tämä taianomainen kohde kätkee sisälleen uskomattomia jääveistoksia, lumisviittejä, jääravintolan sekä jäisen baarin.

Lähes 200 km Napapiiriltä pohjoiseen löytyy lumesta ja jäästä rakennettu lumikylä, joka tunnetaan nimellä Lapland Hotels SnowVillage. Tämän talven teemana on Makromaailma, joka kutistaa vierailijan tuntemaan itsensä pieneksi. Henkeäsalpaavien jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön oikeassa lumihotellissa, illallistaa ravintoloissamme tai nauttia lasillisen ihka oikeasta jäälasista. Voit tietysti myös vain ihastella lumi- ja jäätaidetta, joka on kätketty lumisten seinien uumeniin.

Lapland Hotels SnowVillage sijoittuu Ylläksen ja Levin välimaastoon. Leviltä matkaa on n. 45 km, Äkäslompolosta 30 km ja Ylläsjärveltä 15 km. Parhaiten paikalle pääset omalla autolla tai kilauttamalla taksin itsellesi.

Sisäänpääsy 19 € / aikuinen, 11 €/ lapsi (4-14 vuotta). Opastettu kierros lumirakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan 66 € /ryhmä (ryhmäkoko 1-30). Opastettu kierros on varattava ennakkoon. Pääsyliput eivät sisälly kierroksen hintaan.
 

Sijainti

  • Lainiotie 566, Kittilä 99100