Luvattumaa Levi, Luvattumaa Levi Ice Gallery

Luvattumaa sijaitsee 7 km Levin keskustasta pohjoiseen Ounasjoen törmällä, latu- ja kelkkareittien varrella. Lappilaisen ravintolan lisäksi pihapiiristä löytyy ympärivuotinen Jokikylpylä sekä talvikaudella Levi Ice Gallery. Luvattumaa on myös suosittu latukahvila. Järjestämme monipuolisia teemailtoja yrityksille ja juhliin.

Luvattumaahan on helppo tulla omalla autolla, taksilla, tilauskuljetuksella, hiihtämällä, moottorikelkalla tai vaikka koiravaljakolla.

LEVI ICE GALLERY

Joka talvi uudenlaisena Ounasjoen rantaan nouseva Luvattumaa Levi Ice Gallery on ihastuttava käyntikohde, jota kannattaa tulla katsomaan aina Levillä vieraillessa. Joka vuosi suomalaiset taiteilijat ja rakentajat luovat Ounasjoen puhtaasta vedestä Suomen massiivisimpiin ja kauneimpiin lumirakennelmiin lukeutuvan Luvattumaan lumilinnan. Luvattumaan lumilinna on rakennettu jo 12 vuoden ajan ja yli 1000 neliön jää- ja lumirakennelma kätkee sisäänsä lumihotellin, jääbaarin, jäätaidegallerian sekä häätilaisuuksien järjestämiseen tarkoitetun jääkappelin. Talvikaudella lumilinna on auki kaikille vierailijoille päivisin ja hotellivieraille sekä muille tapahtuman järjestäjille iltaisin. Lumirakentamisen traditio on jotain ainutlaatuista suomalaista kulttuuria, koska tällaisia lumilinnoja hotelleineen sekä jääkappeleineen voi rakentaa vain Lapin arktisissa olosuhteissa. 

SISÄÄNPÄÄSY LUVATTUMAA LEVI ICE GALLERIAAN:
Aikuiset
Lapset 
Avoinna joulukuusta-huhtikuulle.
Muina aikoina tilauksesta ryhmille: illalliset ja saunapalvelut

LUVATTUMAA LAPPI -RAVINTOLA

Luvattumaan ravintola tarjoilee hartaasti haudutettuja lappilaisia herkkuja puhtaista paikallisista raaka-aineista. Ruokamme on konstailematonta, maukasta ja tekee hyvää – aivan kuten Lappikin. Ravintolamme on rauhallinen ja tunnelmallinen ruokapaikka vaativaankin makuun. Maittava illallinen saadaan aikaan viihtyisästä ympäristöstä elävän tulen äärellä, lappilaisista raaka-aineista, huolella valmistetuista menukokonaisuuksista sekä ravintolan täyttävistä ihmisistä. Ravintolassamme on tilat 100 hengelle ja A-oikeudet.

JOKIKYLPYLÄ

Luvattumaan Jokikylpylä on upean erilainen, uudestisynnyttävä kokemus. Lappilaisen joen törmässä sijaitseva sauna huljuineen hiljentää mielen ja avaa aistit ympäristölle. Suomalaisen saunan lämmössä kylpee Luvattumaassa kerralla vähän suurempikin joukko ja rauhoittuu myöhemmin saunan jälkeen takkatulen sekä revontulten loisteessa.  

LUVATTUMAA ON LÖYTÖ. SITÄ SE ON OLLUT MEILLE JA SITÄ SE ON MYÖS ASIAKKAILLEMME.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

Voit tutustua Luvattumaahan myös täällä

Sijainti

  • Akantie 180, Sirkka 99130