Mettänväki Oy

Mettänväki tuottaa hosting-, catering- ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Talvisin lumikenkäilyä, potkukelkkasafareita, pilkkimistä ja revontuliretkiä. Kesällä kalastusta, vaeltamista sekä yrtti- ja marjaretkiä. Kauttamme saa myös varusteita vuokralle.

Mettänväki on perustettu ajatukselle luonnon kunnioittamisesta, hyvästä asiakaspalvelusta sekä elämyksistä. Meillä opas on tilanteen tasalla ja laittaa persoonansa peliin. Suosimme pieniä ryhmiä, sillä parhaat elämykset syntyvät intensiivisessä vuorovaikutuksessa oppaaseen ja luontoon. Mettänväki ei pidä kiireestä, joten jos olet minuuttiaikataululla liikenteessä saamme sinut helposti unohtamaan sen. Mettänväki kunnioittaa luontoa ja siksi käytämme luontoystävällisiä tuotteita ja emme tuota paperimainontaa vaan kaikki markkinointimme on sähköistä ja käyntikortit uusiokartonkia. 

Mettänväen kysyityimmät tuotteet ovat catering ja hosting. Catering tapahtuu tilauksesta asiakkaiden kohteisissa ja pääosin asiakkaamme ovat ns. high-end asiakkaita sekä mm. yritysryhmiä. Toimitamme myös maittavaa lappilaista kotiruokaa mökkeihin lämpimänä.

Kokkailujamme pääsee maistamaan myös talvisin Hanhipirtillä ja ympärivuoden Äkäslompolossa Ravintola Hallassa.

Hosting on suunnattu vaativimmille ryhmille, jotka haluavat palvelua ympärivuorokauden. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isäntämme (Host) kulkee ryhmän kanssa aina kentälle saapumisesta ohjelmien ja muiden palveluiden kautta takaisin lentokentälle. Hostin tehtävänä on huolehtia matkatavarat, yms. muodollisuudet sekä aikataulut. Ohjelma-, catering- ja hosting palveluiden avulla pystymme tuottamaan kokonaisvaltaista palvelua ja olemmekin alueella pidetty supplier ja monen kohdepalveluntuottajan (DMC) vakiokaartia.

Tässä maistiaisia meistä, lisää verkossa: www.arcticexperience.fi ja totta kai meän facebookissa, sekä instagrammissa mettanvakiofficial ja samalla nimellä myös twitterissä. 

Sijainti