Palovaara Sauna

Palovaara Sauna on uusi sauna- ja luontoelämyksiä tarjoava kohde Palovaaran huipulla. Vaaran päällä sijaitsevat eräsauna ja iglukota tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia Lapin upeasta luonnosta ja kauniista maisemista yksityisesti vaaran päällä.

Palovaaralla sijaitsee perinteinen eräsauna Kumputurinäkymin sekä lasinen iglukota, josta upeat näkymät ympäröiville tuntureille kuten Leville, Ylläkselle ja Kumputunturille.

Rauhallinen sijainti keskellä luontoa ainoastaan 40 minuutin automatkan päässä Leviltä, takaa luontoelämyksen. Esteetön näkymä pohjoisen taivaalle tekee siitä täydellisen paikan katselle revontulia Kittilässä.

Eräsauna sopii parhaiten 2-6 hengen ryhmille ja eräkotaan mahtuu jopa 8 henkilöä. Kohteet voit vuokrata erikseen tai yhdessä.

Palovaara Saunalla on paketteja, jotka sisältävät tarjoilut tai kuljetukset. Paikalle voi tulla myös omalla autolla aivan vaaran huipulle ja mukaan voi ottaa myös omat tarjoilut.

Kun haluat saada täydellisen Lappi-kokemuksen uskomattomien näköalojen äärellä, eräsaunan pehmeissä löylyissä tai iglukodan 360 asteen näkymillä, ota yhteyttä ja varaa Palovaara Sauna itsellesi!

Palovaara sijaitsee 20 minuuttia Kittilästä Sodankylän suuntaan. Tarkemman tiedot paikasta saa varausta tehtäessä.

Sijainti