Poron Bensis

Monen ohikulkijan, lomailijan sekä lähiseudun asukkaan vakiopysäkki. Bensis on myös mainio ruokapaikka, jossa herkuttelet päivittäin lounaan noutopöydästä tai valitset jonkun talon mainioista hampurilaista tai á la carte annoksista.

Poronportin liikekeskus palvelee monipuolisesti

Aivan Levin juurella, 2 km ennen Levikeskusta sijaitsevasta liikekeskus Poronportista löydät kaikki oleelliset Lapin lomailuun. Samalla oven avauksella saat hoidettua hankinnat polttoaineesta poronkäristykseen.

Iloinen henkilökunta palvelee Poronportin vieraita. Poron Bensiksen kassalla häärii usein Tinke, joka osaa suositella päivän ruuan ja jelpata autotarvikeasiossa.

Hankaako napa selkärankaa?

Poron Bensikseltä löydät vitriinistä pieneen nälkään pikkusuolaista, kuten sämpylöitä ja pasteijoita.

À la carte listalla mm. poronkäristys, poropyörykät, kanakori ja paljon muuta. À la carte päivittäin. Tarkista aukioloajat www.hulluporo.fi/aukioloajat

Lisäksi Sibyllan maistuvaa grilliruokaa, kuten hot dogit ja lihapiirakat sekä BurgerXpress nopeat hampurilaiset pikaiseen nälkään aamusta iltaan. Poron Bensis on helppo ja monipuolinen ratkaisu kiireisemmällekin. Ravintolassa on myös alkoholien A-oikeudet.

Poron Bensikseltä löytyy myös Veikkauksen peliautomaatit ja pelit.

Teboil Hullu Poron asemalla menovettä saa kaikkiin kulkupeleihin

Keväthankien kutsuessa kelkkailijoita, pihassa onkin melkoinen kelkkanäyttely käynnissä. Bensikselle on helppo saapua, sillä kelkkareitti tulee suoraan pihalle. Myymälän valikoimassa ovat voiteluaineet, lasinpesunesteet, tuulilasinpyyhkijät, autopolttimot, pientyökalut ja autonhoitotuotteet. Reissuun tai kotiin voit ostaa myymälästä makeisia. Lisäksi valikoimassa olut- ja virvoitusjuomia.

Autoilijoita auttaa myös autonpesu

Poron Bensikseltä matka jatkuu puhtaana. Käytössämme on autojen harjatonpesukone. Pesuohjelmat mukautuvat vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Hinnat alkaen peruspesu 15,90 €.

Erinomainen taukopaikka bussiryhmille

Poron Bensiksellä on nopea palvelu ja tilaa suuremmillekin ryhmille – soita, kun olette tulossa puh. 040 8244 824 . Palveluistamme löytyvät tilavat wc-tilat.

Autohuoltoa tarjotaan Poron Bensiksellä

Poron Portin tiloissa toimii myös Special Service auton korjauspalvelus. Pätevä korjaamohenkilökunta on pelastanut monen lomailijan matkan ja toki paikallisetkin osaavat kääntyä Ismon puoleen. Myös auton hinauspalvelu järjestyy Special Serviceltä, jos rautaratsu on hyytynyt tien poskeen.

Special Service Finland huolto numerosta 050 571 0120 – turvallisia kilometrejä!

Sijainti

  • Tunturitie 2, Levi 99130