Sixt Autovuokraamo

Sixt on yksi johtavista, kansainvälisistä autovuokraamoketjuista, joka toimii Suomessa jo yli 50 toimipisteessä. Laajasta autovalikoimasta löydät niin maasturit, farmarit, pakettiautot kun kätevät pikkuautotkin.

Vuokraa auto Sixtiltä ja koe entistäkin luistavampi loma Levillä!

Sixt on yksi johtavista, kansainvälisistä autovuokraamoketjuista, joka toimii Suomessa jo yli 50 toimipisteessä. Kittilässä palvelemme sinua lentoasemalla, josta on noin 15 minuutin ajomatka Leville. Tarvittaessa voimme toimittaa auton myös suoraan esimerkiksi rautatieasemalle tai vaikka mökkisi pihaan. Laajasta autovalikoimasta löydät niin maasturit, farmarit, pakettiautot kun kätevät pikkuautotkin. Automme ovat kaikki tunnetumpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat varusteet haastavampaankin talvikeliin. Voit myös vuokrata suksitelineet, lastenistuimet ja navigaattorin helpottamaan autolla liikkumista.

Vuokra-auto on vaivaton tapa liikkua, olitpa sitten menossa majapaikkaasi, rinteeseen, laduille, kauppaan tai vaikkapa elokuviin. Vuokra-auto antaa sinulle vapauden liikkua rajattomasti oman aikataulusi mukaan ja pääset kokemaan lomallasi entistä enemmän.

Katso parhaat tarjoukset ja tee varaus kätevästi verkkosivuiltamme, Sixt-mobiilisovelluksella tai soittamalla meille.

Tervetuloa Sixtille!
 
 
 

Sijainti

  • Levintie 259, Kittilä 99101