South Pointin vuokraamo

South Pointin vuokraamo sijaitsee Levin aurinkoisella Etelärinteellä, South-tuolihissin ala-asemalla. Vuokraamme standard- ja superior-luokan lasketteluvälineitä, lumilautoja sekä maastohiihtovälineitä. Myös välinehuolto. Omat hinnat ryhmille.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi vuokraamossa. Emme valitettavasti ota välineiden ennakkovarauksia.

Vuokravälineet

Standard-kategorian sukset soveltuvat erityisesti aloittelijoille ja vähän laskeneille. Sukset ovat laskettavuudeltaan helppoja ja kevyitä, joten laskettelun aloittaminen on niillä helppoa ja turvallista. Standard-suksemme ovat Suomen suosituimmilta merkeiltä Salomon ja Atomic.

Salomonin ja Atomicin twintip-sukset sopivat parkkilaskemiseen ja rinteessä temppuiluun, kokoja myös lapsille. Suksien erikoisempi twintip-ominaisuus mahdollistaa myös hauskan takaperin laskemisen.

Laskettelumonoja on useita erilaisia, joista voit kokeilemalla valita itsellesi sopivimmat. Oikean monon valinnassa kannattaa huomioida monon malli, jäykkyys ja lestin leveys. Merkkejämme ovat Salomon ja Atomic. Henkilökuntamme auttaa sinua sovittamaan jalkaasi sopivan monon. Puethan pitkävartiset lämpimät laskusukat monon istuvuuden takaamiseksi. Liian monta päällekkäistä sukkaa saattaa aiheuttaa hiertymiä. Vuokraamomme laskettelumonojen koot ovat 25-50.

Maastohiihto on hyvä aloittaa perinteisellä hiihtotyylillä, johon vuokraamme suksia Salomonilta ja Atomicilta. Lähtekää perinteiselle hiihtoretkelle vaikka koko perheen voimin sillä meiltä löytyvät koot myös perheen pienimmille hiihtäjille. Sukset kannattaa valita oman taitotason sekä päivän kelin mukaan. Vuokraamomme sukset ovat aina huolletut ja kelin mukaan voidellut jotta hiihtolenkit sujuvat mahdollisimman mutkattomasti. Voit vuokrata meiltä myös erilaisia pitopohjasuksia kuten karvapohjasuksia. Sidetyyppejä löytyy NNN ja SNS kiinnityksellä ja monomalleja Salomonilta.

Luisteluhiihto on vauhdikkaampi ja mukava kuntoilulaji. Luistelusuksen valinnassa suksen jäykkyys on olennaista. Henkilökuntamme valitsee sinulle sopivan suksen ja antaa tarvittaessa vinkkejä päästäksesi alkuun. Vuokraamostamme löydät sukset myös vaativaan makuun. Edustamiamme merkkejä ovat Salomon ja Atomic.

Superior-kategorian sukset soveltuvat harrastajille ja edistyneille laskijoille pujotteluun, suurpujotteluun ja rennompaan laskuun. Valikoimassamme on monipuolisesti myös naisten suksia ja All Mountain-suksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään oman laskutyylisi mukaisen valinnan tekemisessä. Voit kokeilla vuokrauksen aikana erilaisia suksimalleja ja löytää sinulle sopivimman. Päämerkkejä superior-kategoriassa ovat Salomon ja Atomic.

Lumilautailuun löydät meiltä niin aloittelevan lautailijan kuin kokeneen laskijan tarpeisiin sopivat välineet. Valikoimissamme on lautoja sekä rinteisiin että parkkilaskuun, naisille omat mallinsa. Tarjolla on myös erikoislautoja puuterilumelle ja haikkaukseen soveltuvia split-lautoja, jotka saat jaettua keskeltä kahdeksi sukseksi ja pääset "hiihtämään" rinteen ylös. Lumilautamerkkimme on Salomon, jonka laudat sopivat kaikentasoisille lautailijoille juniorikoossakin. Valikoimista löytyy myös muutamia Burtonin ja Nitron lautoja.

Kaikissa lumilaudoissamme on helpposäätöiset siteet ja saat mukaasi myös karkuremmin. Lumilautakengät ovat kokoa 28-49.

Laskukypärä parantaa turvallisuuttasi rinteessä ja niitä on vuokraamossamme tarjolla kaikenkokoisille laskijoille. Laskettelemista harjoitteleville lapsille meiltä löytyy myös opetusvaljaita, joiden avulla vanhemman on mahdollista avustaa pikkulaskijan ensikäännöksiä.

Perheen pienimmät kulkevat kätevästi mukana ahkiossa pitkilläkin maastohiihtoretkillä. Yhden ja kahden lapsen istuttavat Fjellpulken-ahkiot on varusteltu tuulisuojalla ja selkänojalla. Ahkioon on hyvä ottaa mukaan lämmin istuinalusta kuten lampaantalja tai paksu viltti.

Lumikengillä voit liikkua melkein missä tahansa talvisessa luonnossa sillä kengät kannattelevat kävelijää lumen päällä. Laji on helppo aloittaa, sillä varusteet ovat helppokäyttöisiä. Lumikengät kiinnitetään omiin talvikenkiin, joiden on hyvä olla lämpimät ja tukevat. Merkkejämme ovat Tubbs ja Jeti. Saat vuokraamostamme halutessasi mukaan suurisompaiset teleskooppisauvat kulkua tasapainottamaan.

Paksurenkaiset fatbike-pyörät soveltuvat hyvin ajettavaksi lumella, hiekassa ja mudassa. Leveät renkaat takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Vuokraamostamme löydät kokoja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Pyöräilykypärä sisältyy fatbiken vuokraushintaan. Pyörämme ovat varusteltu myös ajovalolla ja heijastimella. Merkkinä Silver Back.

Sijainti

  • Tievantie 2, Sirkka 99130