Table Grill

Table Grill Oy on uusi innovatiivinen palvelu, jossa asiakkaille toimitetaan laadukkaat raaka-aineet, sekä modernit pöytägrillit tai ruoanvalmistuslaitteet kotiin tai mökille. Koko homma tuotuna ja haettuna haluamastasi osoitteesta.

Palvelun voi tilata esimerkiksi vaikkapa huviloihin, kotiin, teemailtoihin tai yritystapahtumiin. Oikeastaan setit toimitetaan minne tahansa.

Hauska käyttökokemus on tärkeä osa Table Grill -kokonaisuutta. Käyttökokemuksessa tähdätään sosiaaliseen syömiseen ja yhdessä tekemisen riemuun. Ajatuksena, että ruokailu voisi olla yhteinen ohjelmanumero, kiireisen aterioinnin sijaan. Lisäksi raaka-aineiden ja makujen moninaisuus antaa ruokajuomille normaalia enemmän liikkumatilaa. Raaka-aineiden tuoreuden voi todeta aistinvaraisesti, mikä voi olla vaikeaa esimerkiksi perinteisesti toimitettavissa aterioissa. Ruoka on myös totisesti lämmintä, kun se nautitaan tykötarpeineen juuri itse valmistettuna.

Palveluun kuuluu menu, raaka-aineet, laitteiden toimitus sekä nouto. Asiakkaan ei tarvitse pestä laitteita. Laitteet palautetaan niille suunnitelluissa ulkoilmaa suojaavissa pakkauksissa. Asiakkaan kanssa sovitaan vain tuontiaika ja -paikka ja käytetty laite häviää automaattisesti ulko-ovelta seuraavana päivänä - luonnollisesti vuokrausta voi myös jatkaa haluttaessa.

Tuotepaketit sisältävät lyhyen manuaalin- "chefs tips" -ohjeet. Mukaan tulee myös paketista riippuen mm. syömäpuikkoja, tuohisia esillepanoastioita ja esimerkiksi jälkiruoka. Raaka-aineet ja tilaukset organisoidaan yhteistyökumppanimme, merkittävän pohjois-suomalaisen K- Supermarketin kanssa.

Hyödynnämme myös muita laadukkaita brändejä ja lanseerauksia. Paketeissamme on tuotteita, joita voi olla vaikea tai jopa mahdoton löytää muualta.

Laitevalikoima sisältää tällä hetkellä Japanilaishenkisen Teppanyaki-pöytägrillin, Raclette-grillin ja modernin Hot Potin, jossa raaka-aineet kypsyy hetkessä kuumassa maukkaassa liemessä. Pakettien hinnat vaihtelevat 49€-55€/ hlö. Paketteja voi myös duunata verkkokaupassa. Lisävalikoimissa voi olla mm. Wagyu lihaa, poroa tai esimerkiksi hummerinpyrstöä.

Tämä on aivan loistava ja vaivaton tapa nauttia lounasta tai illallista vaikka joka päivä. Tällä konseptilla pääset hetkessä lomatunnelmiin ja hankkit todella herkullisen elämyksen ystävien, perheen tai vaikkapa työtiimisi kesken. Sosiaalista syömistä parhaimmillaan ja samalla ohjelmanumero. Laitteet on suunniteltu lähtokohtaisesti sisäkäyttöön.

 

TABLE GRILL - ”Huippuhyvää sapuskaa ja illan paras ohjelmanumero"

Laite & menu vaihtoehdot. Hinnat sisältävät alv:n

 

No. 1 Teppanyaki Grilli/ 49,90€/hlö min. 2hlö/ jälkiruoalla 54,90€

- lohisashimi, wasabi & soija

- jättirapu & kampasimpukka

- naudanfilee (black angus -petit tender), tryffelimajoneesi & savusuola

- savutofu

- inkivääriä

- tumma herkkusieni

- kevätsipuli

- kimchi

 

No. 2 Raclette Grilli/ 49,90€/hlö min. 2 hlö/ jälkiruoalla 54,90€

- täysrasvainen raclette-juusto

- ilmakuivattukinkku

- salami-Milano

- poron kylmäsavuliha

- jättirapu

- parsakaali

- minisuolakurkku

- tuore ananas

- tuoretta leipää

 

No. 3 Hot Pot -Induktio/ 49,90€/hlö Huom min. 4hlö/ jälkiruoalla 54,90€

- ramenliemi (Sooci)

- sinisimpukka, tuore MSC-sertifioitu (Leroy)

- porsaan ylikypsä palvikylki & palmukaramelli

- kimchi (Wang Korean)

- tumma herkkusieni (Suomi)

- makea mini- varsiparsakaali (Bimi)

- savutofu (Jalotofu)

- satay -kastike (Jim& Lim)

- harissa (al fez)

- riisinuudeli

 

Jälkiruoka:

Vanilja creme, tähtianiksella maustettua mustikkaa & paahdettua valkosuklaata

 

Palvelu sisältää:

  • Menut/raaka-aineet sekä laitteiden toimitus ja nouto joustavasti. Mahdollisuus toimittaa ennen asiakkaan saapumista kohteeseen (sopimuksen mukaan) Asiakkaan ei tarvitse pestä laitteita

  • Syömäpuikot, ”chefs tips” tarjoilusuosituksen & pieniä tuohi-kertäkäyttöalustoja kauniiseen kattaukseen

  • Isommille ryhmille toimitetaan useita laitteita (1 laite= max. 6 henk.)

 

 

TABLE GRILL OUTDOOR  (hiili/ulkokäyttöiset)

Hibachi Grill: 49,90 €/ hlö -jälkiruualla 54,90€ tai extra Wagyu lihalla 99,90€

Tässä vaivaton "grillimestarin" herkkusetti valmiina, ilman sotkua ja tiskiä toimitettuna suoraan osoitteeseen. Kaikki herkut kypsyvät minuuteissa aidossa Japanilaisessa hiilillä toimivassa pöytägrillissä, joka on helppo käyttöinen ja huoleton. Grillit liikkuvat helposti niissä olevista kahvoista haluamaasi paikkaan. Hauska ohjelmanumero vaikkapa kesäiltaan tai katettuun ulkoilmatilaan.

Menu:

- lohisashimi, wasabi & soija

- jättirapu & kampasimpukka

- naudanfilee (black angus -petit tender), tryffelimajoneesi & savusuola

- savutofu

- inkivääriä

- tumma herkkusieni

- kevätsipuli

- kimchi

 

Jälkiruoka:

Vanilja creme, tähtianiksella maustettua mustikkaa & paahdettua valkosuklaata

sis.syömäpuikot, bambu pinsetit, 1kpl grilli/4 hlö, hiilet valmiina, toimituksen ja grillin noudon.

 

Sijainti