Winter Laser World - LEVI

Tämä paikka ei jätä ketään kylmäksi pakkasasteista huolimatta! Laser- ja jousiammuntapelit ovat jännää ulkoliikuntaa kaikille aina perheistä yrityksiin!

Virta Tuotanto on suomalainen elämysyritys. Kauttamme on mahdollisuus päästä kokemaan uniikkeja ulkoaktiviteetteja ympäri Suomen. 

Winter Laser World - Levi on Virta Tuotannon päätukikohta ja sijaitsee Atrin alueella Ravintola Messin ja hyvinvointisaunakeskus Mielenvalkean yhteydessä noin 1,5 kilometriä Levikeskuksesta. 

Alue on rakennettu bunkkereista, juoksuhaudoista, silloista, hylätyistä rakennuksista sekä snipertorneista. Elämys on parhaimmillaan talvella pimeään aikaan kun hohtava lumi, laserit, valo- ja savuefektit herättävät alueen fantasiamaiseksi pelimaailmaksi!

Kuka tahansa voi varata pelipaikan yksin, kaksin, koko perheen voimin tai vaikkapa isommalla porukalla.

Tuotteet: Archery Tag® (Jousiammuntapelit), Outdoor Laser Tag (Ulkolaserpelit) ja Arctic Hunger Games (Nälkäpelit, jouset+laserit)

Nämä ulkoaktiviteetit sopivat kaikille aina perheistä yrityksiin. Pelit eivät vahingoita ketään, sotke luontoa eivätkä hätkähdä vesisadetta tahi pakkasta. Lajit nostavat sykettä, adrenaliinia ja leikkimieltä sopivasti. Tämä on tiimityöskentelyä parhaimmillaan, sillä näistä strategiapeleistä ei voi selvitä yksin. Pelaajat tekevät huomaamattaan kovan urheilusuorituksen ja sykkivät hyvää mieltä ja energiaa vielä pitkään tilaisuuden jälkeenkin!

Sää ei ole este! -40 astetta ja hikoilemme yhä! :)

Opaspalvelut pääsääntöisesti Suomen, Englannin, Ranskan sekä Hollannin kielellä.

Lisätiedot, kuvat/videot ja hinnastot löydätte sivuiltamme: www.virtatuotanto.fi

Sijainti

  • Atrinpolku, LEVI 99130