Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Rakkavaarantie 3
99130 LEVI

посмотреть на карте

Hotel Hullu Poro is located right in the heart of Levi. All our hotel guests are Members of Hullu Poro Family and benefit from bonuses and discounts in our restaurants, spa and well-being facilities, the Shopporo clothes store and more.

Hotelli Hullu Poron 157 erikokoista ja kodikasta huonetta tarjoavat majoitusta aivan Levin keskustassa, latujen, rinteiden ja kelkkareittien tuntumassa. Hotellissamme on 130 kpl 2 hengen huoneita (osassa huoneita pääset nauttimaan tunturimaisemasta omalla parvekkeellasi, osassa lämmittämään löylyt huoneesi omassa saunassa), 16 kpl saunallisia perhehuoneita sekä 11 kpl kaksikerroksisia 6 hengen huoneistoja.

Kaikissa hotellihuoneissamme sekä hotellin aulassa on veloitukseton langaton Internet -yhteys. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.  Hotellin vastaanoton yhteydessä on tallelokeroita ja vastaanotostamme voi myös varata maksullisia Levin Torin lämpimän parkkihallin autopaikkoja. Hotellin edustalla on kuusipaikkainen sähköautojen latauskenttä.

Hotellimme asiakkaana voit veloituksetta rentoutua saunaosastollamme, nauttia avantoaltaan viileydestä tai porealtaan lämmöstä. Myös kuntosalimme palvelut ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

нас также можно найти


ключевые слова:   Конференц-услуги   Активный отдых   Размещение   Экскурсионные услуги   Питание и развлечения   Здоровье и велнес    Гольф   Массаж, велнес, косметические услуги   Отели   Расслабляющий отдых   Косметические услуги   Конференц-услуги   Тренажерные залы   Ресторан