Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hissitie 12
99130 Levi

посмотреть на карте

Hullu Poron Areena is a meeting, congress and leisure center for up to 1700 persons. Top bands perform on stage at Hullu Poro Areena (Crazy Reindeer Areena), located just next to the front slopes.

Bändikalenteri

Areenalla voit nauttia loistavasta menosta ystäviesi kanssa vaikkapa vuokraamalla yhden yläkerran VIP-aitioista. Neljä pienempää aitiota on muunneltavissa 10-60 hengen tiloiksi ja kaksi sivuille rakennettua parvea vetävät molemmat 100 henkeä. Areenan yöruokapisteiden ruokarekoista voit ostaa herkulliset street food annokset, myös take-away.

Areenan tilat ovat pääosin ravintolakäytössä. Tilat voidaan muuttaa suuria kokouksia, seminaareja ja konferensseja varten. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshopeja. Areena soveltuu jopa sisäurheilutilaksi, vaikkapa miekkailu-, nyrkkeily-, pöytätennis- ja tanssikilpailuihin tai ulkoilmatapahtumien kisakeskukseksi ja palkintojenjakopaikaksi.

нас также можно найти


ключевые слова:   Питание и развлечения    Бары и пабы   Концерты   Ресторан   Вечерние рестораны   Take Away - еда на вынос   Ресторан по заказу   Ночные клубы