Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Rakkavaarantie 5
99130 Sirkka

посмотреть на карте

A centre for physical and mental wellbeing. Our wellness department indulges the mind and the body – you will experience the ultimate relaxing experience in the hands of our experienced staff.

Hullu Poron Relax Center palvelee sinua kahdessa toimipisteessä: Hotelli Hullu Poron yhteydessä ja Levin Torilla. Molemmissa toimipaikoissa pääset nauttimaan Lapin luontoa ja perinteitä kunnioittavista hoidoista, jalka- ja käsihoidoista, klassisesta hieronnasta, diego dalla palma RVB Skinlab – hoidoista, BAKEL –hoidoista ja monipuolisista hoitopaketeista. Osa hoidoista voidaan toteuttaa myös viihtyisässä DUO -huoneessa kahdelle samanaikaisesti.

Levin Torilta saat myös kattavat parturi-kampaamopalvelut ja käytössäsi on tehokkaasti palautumista edistävä rentoutuskellunta-allas, solarium ja kiinteytyslaite. Olet tervetullut poikkeamaan smoothielle ja salaatille Relax Centerin yhteydessä olevaan Wellness Bariin, jossa esillä on kauden uutuusmeikit Jane Iredalelta sekä kotihoitotuotteet iholle ja hiuksille. Teemme meikkejä ja pikahoitoja jopa ilman ajanvarausta. Shopporo –vaateliike on kätevästi Relax Centerin yhteydessä, joten iltamenoja varten saat samasta paikasta uuden lookin päästä varpaisiin.

Hotelli Hullu Poron tiloissa hoitojen lisäksi on kesällä 2014 uudistettu kuntosali, sauna- ja kylpyosasto sekä suolahuone ja suihkurusketus. Voit myös varata seurueellesi oman VIP –infrapunasaunan.

Hoitovaraukset teet näppärästi netissä sinulle sopivana hetkenä: www.hulluporo.fi/hoitovaraus Suosittelemme hoitojen varaamista hyvissä ajoissa etukäteen, mutta hyvällä tuurilla ajan saa jopa samalle päivälle. P. 016-6510700.

Hoitopalvelut ma-la klo 10–19 (sopimuksen mukaan myös muina ajankohtina).

Jos et vielä ole päässyt kokemaan saunayogan hyvää tekevää vaikutusta, meillä onnistuu sekin. Kaikille avoimet vakiotunnit järjestetään Messin saunalla ja näiden lisäksi voit varata saunayogan omalle ryhmällesi. Saunahoitoihimme kuuluu myös puhdistava turvehoito aidolla Lapin turpeella. Autenttisimman saunakokemuksen saat Taivaanvalkeiden perinteisessä rantasaunassa, josta rohkeimmat pulahtavat Ounasjokeen viilentymään ja nautiskelijat kuumaan poreammeeseen tähtitaivaan alle.

Tervetuloa uudistumaan ja rentoutumaan Relax Centeriin!

нас также можно найти


ключевые слова:   Активный отдых   Экскурсионные услуги   Здоровье и велнес    Массаж, велнес, косметические услуги   Косметические услуги