Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Liikekeskus PoronPortti, Tunturitie 2
99130 Sirkka - Levitunturi

посмотреть на карте

About 2km away from Levi Centrum nearby the gondola and adventure park you can find grocerystore K-Market LevinPoro. We have a spacious car park, which is easy and quick to do in the shop. E-shop is a convenient way to order food at home or for pick-up.

Meiltä K-Market LevinPorosta löydät aina tuoretta omassa paistouunissamme paistettua leipää, makeita leivonnaisia ja suolaisia pikkunälkään. Runsaasta vasta uusitusta hedelmä- ja vihannesosastoltamme löydät aina ajankohtaiset ja tuoreet HeVit ruokapöytäänne. Olemme merkinneet kattavasti myös erikoisruokavaliotuotteet, kuten gluteenittomat ja laktoosittomat helpottamaan ostostentekoanne. Meiltä löytyy myös laaja valikoima Urtekramin ja Foodinin luomu-tuotteita sekä runsas valikoima proteiinituotteita. K-Market LevinPorosta löydät myös nimemme mukaisesti hyvän valikoiman poronlihaa ja -jalosteita suoraan paikalliselta tuottajalta. K-Market LevinPoro on lähikauppa jossa on helppo ja nopea asioida ja jossa on Levin tilavin parkkipaikka!

Tervetuloa ostoksille K-Market LevinPoroon PoronPortti-liikekeskukseen toivottaa kauppias Pirre Mahlberg henkilökuntineen

нас также можно найти


ключевые слова:   Магазины    Продажа алкогольных напитков Alkohol   Повседневные товары   Продажа оленины